színésznő Kristen Stewart Cannes párkapcsolat exbarátnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a jelek szerint gyorsan túltette magát a szakításon a francia énekesnővel, Soko-val. Újabban egy régi szerelme oldalán mutatkozik a legtöbbet. 

Kristen Stewart jelenleg is Cannes-ban van, hiszen több filmjét is a szemlén mutatják be először. A színésznő és barátnője, SoKo pár héttel ezelőtt mondtak búcsút egymásnak, pedig már a gyermekvállaláson is gondolkoztak. A sztár most egy korábbi barátnőjével, Alicia Cargile személyi asszisztenssel jár bulizni, sőt a hírek szerint mindenhol kézenfogva jelennek meg. Vajon Kristen visszatér régi kedveséhez?

Kristen Stewart és Alicia Cargile Forrás: NORTHFOTO/Genin-Hahn-Marechal
Íme, a leghosszabb sztár-kapcsolatok Hollywoodbanhttp://www.life.hu/intim/20160517-nem-csak-valasokkal-van-tele-hollywood-vannak-parok-akik-mar-hosszu-ideje-vannak-egyutt.htmlMegszokhattuk már, hogy a sztárok között nem ritka, hogy az esküvőt azonnal a válás követi, így általában a botrányoktól hangos sajtó eltereli a figyelmet azokról a sztárpárokról, akik már hosszú ideje boldog házasságban élnek. Intim--Anális szextől esett teherbe egy nő: Aggódnunk kellene? (18+)http://www.life.hu/intim/20160516-analis-szextol-esett-teherbe-egy-no-egy-atlantic-city-ben-praktizalo-urologus-szerint.htmlEgy Atlantic City-ben praktizáló urológus szertefoszlatta a tévhitet, miszerint az anális szextől nem lehet teherbe esni. Azóta pedig ezen pörög az egész világ...Intim--Meztelen valóságshow: BDSM, fétis, fiatal öreggel - Pornós Petu nem válogathttp://www.life.hu/intim/20160515-meztelen-valosagshow-petu-pornozasa.html Ahogy már megírtuk, az Ádám keresi Évát Petujamagamögött hagyva a bébiszitterkedést - ahogy ő fogalmazott - a pornó világában keresi a helyét. Nos, az interneten megtalálható filmjei szerint megtalálta: van ott minden, mint a búcsúban. Intim--Kiderült! Ettől élvez el gyorsabban a férfihttp://www.life.hu/intim/20160515-a-ferfi-gyorsabban-elvez-el-es-a-spermaja-is-jobb-minosegu-ha-uj-not-lat.htmlAz alkalmi szexet (is) élvező férfiak spermájának jobb a minősége, és az orgazmust is gyorsabban érik el – állítják amerikai tudósok. A szakemberek szerint valószínű, hogy a terméketlenségi-ráta erősen alulreprezentált, mivel a spermamintát mindig új, ismeretlen nők képeinek megosztása után produkálják a férfiak. Intim--Így tömköd pénzt mások bugyijába Mihalik Enikő - Videó! http://www.life.hu/intim/20160513-mihalik-eniko-a-modell-kirugott-a-hambol-sztriptizbarban-jart-a-magyar-szepseg.htmlA magyar lány eléggé kirúgott a hámból a születésnapi buliján. Az Instagram oldalán található posztok szerint egy sztriptízbárban is megfordult. IntimOrigoSarka Kata leszaggatta magáról a ruhát - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160513-sarka-kata-leszaggatja-magarol-a-ruhat-facebook-oldalan-tett-kozze-szexi-kepet-mellvillantassal.htmlElképesztően szexi képet tett közzé magáról Hajdú Péter felesége. Katán ez a szett ott feszül, ahol kell, és még egy kis mellvillantás is belefért. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.