örökbefogadás színésznő Kristen Stewart család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és francia énekesnő kedvese a hírek szerint annyira jól megvannak egymással, hogy már a családalapításon gondolkoznak. Egy barátjuk szerint egy kislánynak örülnének a legjobban. 

Bár Kristen sokáig tagadta, hogy a lányokhoz is vonzódik, de tavaly tiszta vizet öntött a pohárba és bevallotta, hogy biszexuális. A Life&Style magazin egyik névtelen forrása szerint a sztár már régóta szeretne gyermeket, Soko pedig felvetette az örökbefogadás gondolatát. A páros ismerőse azt is elárulta, hogy a szerelmesek már el is indították a kérvényt az adoptáláshoz - írja a Gossipcop.

Forrás: RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova
A magyar oktatási rendszer problémái - beszélgetés Nahalka Istvánnalhttp://www.life.hu/csalad/20160503-magyar-oktatasi-rendszer-problemai-nahalka-istvan-interju.htmlA magyar oktatási rendszerrel bizony problémák vannak – ezzel a szülők, diákok, tanárok nagy többsége egyetért. Az iskolák alulfinanszírozottak, a pedagógusok nem keresnek eleget, ellenben túlterheltek, a gyerekek fáradtak és motiválatlanok. A világ változik, a tananyag örök – ugyanaz a berögződés, metódus ötven éve már, teljesen elveszítve a kapcsolatot az élő kultúrával és a diákok szükségleteivel. CsaládOrigoMajka: "A családi dolgokban Hajni a góré"http://www.life.hu/csalad/20160505-majka-nem-mindig-a-rapper-hordja-a-nadragot-megosztjak-a-feladatot-a-gyerekek-kozott.htmlA Majoros családban nem mindig a rapper hordja a nadrágot, ha otthoni döntésekről van szó. Az énekesnek az elmúlt hat évben rengeteg feladata volt, így nagyon kevés időt tudott kettesben tölteni a kedvesével. Család--Harry herceg szeretne családot alapítanihttp://www.life.hu/csalad/20160505-harry-herceg-egyszer-szeretne-majd-sajat-csaladot-alapitani.htmlEgyáltalán nem zárkózik el attól, hogy egyszer neki is legyenek gyerekei, sőt, kifejezetten szeretné, ha körülötte is szaladgálnának gyerkőcök egyszer. Család--Gyerekük neve miatt támadják Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/csalad/20160504-gyerekuk-neve-miatt-tamadjak-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár első gyermeke nemrég jött a világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről, ám a kommentelők nem feltétlenül értettek egyet a pár névválasztásával. CsaládOrigoMegszületett Istenes Bence és Csobot Adél kisfia - Fotó! http://www.life.hu/csalad/20160504-istenes-bence-es-csobot-adel-elso-gyermek-vilagra-jott-natan-rettentoen-cuki.htmlA sztárpár első gyermeke a hírek szerint teljesen egészségesen jött világra. A büszke édesapa már egy képet is megosztott a csöppségről. Család--Kiszel Tünde nagyon hasonlít gyönyörű édesanyjárahttp://www.life.hu/csalad/20160503-kiszel-tunde-anyak-napja-alkalmabol-megmutatta-gyonyoru-anyukajat.htmlA naptárdíva hivatalos Facebook-oldalán emlékezett meg édesanyjáról, gyönyörű képet mutatott róla rajongóinak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.