A biszexuális Kristen Stewart újra szerelmes?

Forrás: AFP/Martin Bureau -
Kristen Stewart szerelem leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesebb, mint egy évig tartott Kristen Stewart és barátnője, Alicia Cargaile románca. A nemrég megjelent képeken pedig a színésznő már egy másik dögös csaj oldalán feszít. Ki a titokzatos hölgy, talán az új barátnő?

Bár Kristen sokáig tagadta, hogy a lányokhoz is vonzódik, de tavaly tiszta vizet öntött a pohárba és bevallotta, hogy szerelmes legjobb barátnőjébe Alicia Cargile-be. A románcnak hamar végeszakadt, nemrég pedig egy eléggé félreérthető fotó látott napvilágot a színésznőről és egy francia énekesnőről, Soko-ról.

Kristen Stewart Forrás: AFP/Martin Bureau

A páros együtt sétálgatott Los Angeles utcáin, és a képek alapján tényleg azt hihetnénk, hogy együtt vannak, kivéve, hogy nem, legalábbis a Radaronline értesülései szerint. Ha kíváncsi vagy a fotókra, itt megtekintheted őket!

Ha pedig Soko-ra vagy kíváncsi, ebben a klipben szemügyre veheted:

Sarah Jessica Parker koszorúslánynak állthttp://www.life.hu/sztarok/20160305-sarah-jessica-parker-az-asszisztense-eskuvojen-volt-koszoruslany.htmlA Szex és New York Carrie-je az egykori asszisztense esküvőjén bújt koszorúslányruhába. Ő volt a leggyönyörűbb, de természetesen csak a menyasszony után. TV + Sztárok--Nem fog az idő az amerikai szépségen, Mena Suvarinhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-elkepeszto-formaban-van-nem-fog-az-ido-a-tinisztaron.htmlUgye emlékszünk még a hamvas kis Mena Suvarira, aki egykor az Amerikai szépségben borzolta Kevin Spacey idegeit. Az 1999-es mozi óta 17 év telt el, de úgy tűnik nem fog az idő vasfoga a szexis főszereplőn. TV + SztárokAFPGwyneth Paltrow felhagy a színészkedésselhttp://www.life.hu/sztarok/20160305-gwyneth-paltrow-nem-vallal-tobb-szerepet-egy-ideig.htmlGwyneth Paltrow rajongói csalódottak lehetnek, hiszen a színésznő nem vállal több filmszerepet, legalábbis az elkövetkezendő években biztosan nem. Ehelyett inkább a saját márkája építgetésén, a Goop-on dolgozik. TV + Sztárok--Britney Spears egy szál bikiniben ráztahttp://www.life.hu/sztarok/20160305-britney-spears-bikiniben-tancolt-es-bohockodott.htmlBritney Spears jobb formában van, mint valaha! Ráadásul ezt nem egy profin beállított kép alapján jelenthetjük ki, hanem egy nyaraláson készült videó miatt, amin a popdíva egy szál bikiniben táncikál és bohóckodik a parton. TV + SztárokOrigoLilu egy mesebeli helyre utazott: a Roxfortbahttp://www.life.hu/sztarok/20160304-lila-instagram-oldalara-posztolt-egy-kepet-es-ugy-tunik-a-roxfortba-csoppent.htmlLilu egy rejtélyes helyen járt, mégpedig Harry Potter iskolájában: a Roxfortban. Természetesen ilyen csak a mesékben létezik, de akkor hol volt a gyönyörű műsorvezető? TV + Sztárok--Rég készült ilyen előnytelen kép Rebel Wilsonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160303-rebel-wilson-egy-elonytelen-kepet-osztott-meg-az-instagramon.htmlRebel Wilson érdekes fotót osztott meg az Instagram-oldalán, és mondhatnánk, hogy tömör-gyönyör, de ilyenről szó sincs, mivel valamiért még csak nem is mosolyog. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.