17 évesen nemi erőszak áldozata lett az ismert sztár, Claudia Cardinale

Fotó: Pozsonyi Janka -
színésznő nemi erőszak Claudia Cardinale sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a 70-es évek egyik legismertebb szexikonjának élete csupa csillogás volt, a tinédzserként vele történt szörnyűségekkel a mai napig nehezen él együtt. 

Claudia Cardinale mindig is a legnépszerűbb sztárok közé tartozott. Férfiak milliói rajongtak érte, Belmondótól kezdve Alain Delonig. 17 évesen azonban nemi erőszak áldozatává vált, amely az egész későbbi életét befolyásolta. A kapcsolatai mindig zátonyra futottak, hiszen elmondása szerint nem mert megbízni a férfiakban - írja az Irishtimes.

Fotó: Pozsonyi Janka

A 78 éves színésznő sosem beszélt a nyilvánosság előtt az esetről, míg egy olasz újságíró, Enzo Biagi kinyomozta az igazságot. Mint később kiderült, az esetből egy fiú is született, aki nagyon büszke az édesanyjára bátorsága miatt.

6 jel, amely szerint a munka kicsinál minkethttp://www.life.hu/drlife/20160518-veszelyes-a-munka-testileg-es-lelkileg-is-kikeszit-minket-napi-doktor.htmlA munka szükséges. Olykor szükséges rossz. Ám akár azért dolgozunk, hogy megéljünk, akár azért élünk, hogy dolgozzunk – a félelmetes mellékhatások gyakran nem kerülnek el bennünket. Dr. Life--Ég a bőre és nem tehet ellene semmit – El tudnád képzelni, hogy nincs gyógymód a betegségedre?http://www.life.hu/drlife/20160519-brayden-ritka-betegsegben-erythromelalgiaban-szenved-folyamatosan-forro-a-bore.htmlMinden szülő rémálma, amikor a beteg gyermekével kapcsolatban az orvosok csak három szót tudnak mondani: „Nincs rá gyógymód.” Braydennek olyan ritka betegsége van, amely miatt még cipőt sem képes húzni és folyamatosan azt érzi, hogy lángra kapott a teste; édesanyja csak annyit kíván a sorstól, hogy fiának normális élete lehessen. Dr. Life--Drámával indult a rákos focista meccsehttp://www.life.hu/drlife/20160520-dramaval-indult-a-rakos-focista-marco-russ-meccse.htmlRájár a rúd Marco Russ focistára. Egy doppingvizsgálat során derült ki, hogy daganatos megbetegedése van, mégis pályára lépett. Dr. Life--Újra kórházba került Somló Tamáshttp://www.life.hu/drlife/20160520-ujra-korhazba-kerult-somlo-tamas.htmlBár nemrég arról számoltunk be, hogy Somló Tamás hazajöhetett a kórházból, a zenész sajnos ismét az ágyat nyomja.Dr. LifeOrigoHihetetlen! Vajúdás közben élte át élete legjobb orgazmusáthttp://www.life.hu/drlife/20160517-vajudas-kozben-elte-at-elete-legjobb-orgazmusat.htmlTöbbnyire fájdalmas kínszenvedésként beszélnek a szülésről, és a nők gyakran vágják azt párjuk fejéhez, hogy ezt biztosan nem bírnák ki. Ám vannak olyan esetek is, amikor a szülés orgazmussal és eksztázissal jár együtt, ahogyan Avalon Darnesh esetében is történt. Dr. LifeThinkstockTöbb mint 200 plasztikai műtéten van túl a nő, akinek megégett az arcahttp://www.life.hu/drlife/20160517-egy-hajolaj-ego-gyertyava-valtoztatta-a-ketgyermekes-edesanyat.htmlJeairy Segarra-Veras több mint 200 szépészeti beavatkozáson van túl, de a 17 évvel ezelőtt elszenvedett égési sérülései még ma is látszódnak a testén. Ráadásul mindezt egy ártalmatlan hajolajnak "köszönheti". Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.