Susan Sarandon: "Szívesen csinálnék pornófilmeket"

Forrás: AFP/Valery Hache -
színésznő pornó szex filmek Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
69 éves színésznő egy igencsak meglepő nyilatkozattal állt elő a minap. A sztár azt tervezi, hogy női szemszögből ábrázolt felnőttfilmeket fog rendezni. 

Sarandon legszívesebben visszavonulva a filmszínészettől, és a következő pár évben inkább a kamera másik oldalán dolgozna. A színész a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon osztotta meg ötletét az újságírókkal, akiknek azt is bevallotta, hogy sajnos nem látott túl sok pornófilmet, ezért lesz mit bepótolni a jövőben - írja az Independent.

Forrás: AFP/Valery Hache

"Még nem láttam elég pornót ahhoz, hogy tudjam, mik a fő problémák. De úgy gondolom, a legtöbb pornográf alkotás brutális, és egyáltalán nem úgy tűnik, mintha a női élvezné benne az épp zajló dolgokat. Már nem akarok többé filmezni, de szívesen csinálnék női szemszögből megvalósított pornófilmeket" - nyilatkozta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.