Kínos! Mariah Carey mellbimbója utat tört magának - Fotó!

Forrás: Northfoto -
mellbimbó Mariah Carey énekesnő villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő új lovagja, James Packer igazította a helyére Mariah ruháját. Micsoda úriember!

Mariah Carey és vőlegénnyé avanzsálódott párja, James Packer a napokban vacsorázni indultak West Hollywoodban, amikor a fotósok lencsevégre kapták a turbékoló galambpárt.

Forrás: Northfoto

Azonban nem csupán őket, hanem a világhírű popdíva egyik mellbimbóját is, ami egy óvatlan mozdulatnak és Mariah mélyen dekoltált ruhájának hála utat tört magának.

Forrás: Northfoto

Az énekesnő segítségére milliomos szerelme sietett, aki gyorsan a helyére igazította a dolgokat, majd miután Mariah is felfogta, mi történt, együtt nevettek rajta.

"8 éve vagyok boldogtalan" - Őszintén vallott tönkrement házasságáról Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/intim/20160521-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-8-eve-boldogtalan-tonkrement-hazassagarol-vallott.htmlA TV2 műsorvezetője 4 éven volt házas, majd további 4 évébe telt, mire végérvényesen le tudta zárni tönkrement kapcsolatát exférjével. Demcsák Zsuzsa a boldogságáról és az élet újrakezdéséről beszélt egy nemrég adott interjújában. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoA nő, aki milliókat keres elképesztően nagy melleivelhttp://www.life.hu/intim/20160523-kristy-love-elkepesztoen-nagy-melleivel-milliokat-keres.htmlKristy Love azzal keresi a kenyerét, hogy hatalmas, dupla N kosarú melleivel masszírozza az erre vágyó férfiakat, akik cserébe jól meg is fizetik mindezért. Intim--"Ígérd meg, hogy nem aggódsz" - Így búcsúzott haldokló férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/intim/20160518-celine-dion-enekesno-igy-bucsuzott-haldoklo-ferjetol-rene-angeliltol.htmlMegható szavakkal köszönt el menedzserétől és élete párjától, René Angéliltől az énekesnő, aki egy nemrég adott interjújában vallott az utolsó közös pillanataikról. Intim--Micsoda pasi! Céline Dion fiára csorgatja a nyálát az internet népehttp://www.life.hu/intim/20160523-celine-dion-fia-rene-charles-angelil-felnott-es-nagyon-jokepu-lett-megorul-erte-az-internet.htmlNem csupán megríkatta a közönséget, köztük édesanyját is a 15 éves René-Charles, hanem nők millióinak a szívét is sikerült megdobogtatnia a vasárnap esti Billboard Music Awards díjátadón. Intim--Újabb részletek derültek ki Céline Dion és haldokló férje utolsó pillanatairólhttp://www.life.hu/intim/20160519-celine-dion-enekesno-es-ferje-rene-angelil-utolso-napjairol-ujabb-reszletek-derultek-ki.htmlTúlélni a lehetetlent: őszintén vallott férje, René Angélil utolsó napjairól a világhírű énekesnő. Intim--6 dolog, amit minden nőnek tudnia kell orális szex előtthttp://www.life.hu/intim/20160510-6-dolog-amit-a-noknek-tudnia-kell-az-oralis-szex-elott.htmlJól csinálom? Miért hunyta most be a szemét? És miért nem akar megcsókolni utána? Íme, a válaszok a szájjal történő kielégítés legégetőbb kérdéseire. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.