Kozso: „Jöhetne valaki, aki önmagamért szeret"

Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso -
teaház szerelem elfogadás szakítás Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész nehéz időszakon van túl, szakítás, anyagi gondok, betegség, hatósági vizsgálat, ám próbál előre nézni és várja, hogy rátaláljon a szerelem és harmónia.

Kozso állítja megroppant a lelke, amikor az újságok nem zenei sikereiről, hanem rágalmakról írtak, amik teaházát érintették, miszerint visszafelé pörgött a villanyóra és jogtalanul használta a vizet. Az énekes ügye, ugyan még nem zárult le, ő tudja, hogy nem hibázott, így nincs mitől tartania. Kozso volt párjával, Keirával is jóban van, de ideje őt elengednie és bízik benne, hamarosan rátalál valaki, aki elfogadja olyannak amilyen – írja a Story.

Forrás: Facebook/Privát Ámokfutók Kozso

„Volt lány, akivel már az első este összebújtam, de arra azért figyelek, hogy senki nem ébredhet mellettem. Jó lenne végre valaki, akinek őszintén kiönthetném a szívem, aki meghallgatna és önmagamért szeretne" – mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.