Válik Johnny Depp és Amber Heard

Forrás: AFP/Robyn Beck -
színésznő házasság válás színész Amber Heard Rumnapló Johnny Depp szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokkal több, mint egy év házasság után benyújtotta a válókeresetet Amber Heard.

15 hónappal ezelőtt mondta ki egymásnak a boldogító igent Amber Heard és Johnny Depp, a hollywoodi sztárvilág újdonsült álompárja pedig a napokban jelentette be válását.

Forrás: AFP

A People magazin információi szerint Amber Heard nyújtotta be a válókeresetet férje ellen, méghozzá a celebek által oly kedvelt "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozva. Az AP hírügynökség szerint a színésznő édesanyja halála után három nappal adta be a váláskeresetet.

Amber Heard és Johnny Depp 2011-ben találkoztak egymással a Rumnapló forgatásán. A színész később 14 év élettársi kapcsolat után szakított két gyermeke édesanyjával, Vanessa Paradis-szal, majd 2015 februárjában elvette feleségül Amber Heardöt.

A hírek szerint azonban nem lesz sima a válás, a színésznő ugyanis asszonytartást követel egykori férjétől, Johnny Depp azonban vitatja ennek jogosságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.