Nászút Született feleségek módra: így élvezi a mézesheteit Eva Longoria

Forrás: Instagram/Eva Longoria -
esküvő Született feleségek kép fotó házasság Kambodzsa mézeshetek Eva Longoria nászút Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő jelenleg Kambodzsán élvezi esküvője utáni jól megérdemelt pihenését, amelyről Instagram-oldalán tudósított rajongóinak.

Bőven akad oka ugrálnia Eva Longoriának. A Született feleségek sztárja nemrég ment hozzá José Bastónhoz, a mexikói médiamogulhoz, akivel nagyjából három évvel ezelőtt találkozot először.

Forrás: Instagram/Eva Longoria

A sztárpár egy gyönyörű szertartás keretei között mondta ki egymásnak a boldogító igent, az esküvő fáradalmait pedig a Daily Mail jelentése szerint Kambodzsán igyekszik kipihenni Eva és José Bastón.

Forrás: Instagram/Eva Longoria

A 41 éves színésznő a képek tanúsága szerint nagyon élvezi a kiruccanást, és rajóngói legnagyobb örömére még bikiniben is megmutatta ugrótudását Instagram-oldalán.

18 éves sráccal randizik a 42 éves Kate Mosshttp://www.life.hu/intim/20160530-kate-moss-modell-egy-18-eves-fiuval-randizik.htmlA botrányairól híres brit modell a hírek szerint Richard Curtis filmrendező 18 éves fiával találkozgat mostanában. Intim--Hajnalig dorbézolt Palvin Barbi és Lewis Hamiltonhttp://www.life.hu/intim/20160531-palvin-barbara-magyar-modell-es-lewis-hamilton-vilagbajnok-autoversenyzo-hajnalig-bulizott-monacoban.htmlA magyar modell és a Forma-1-es világbajnok együtt ünnepelték Hamilton monacói győzelmét. IntimOrigo"Arra kért, hogy izgassam a fenekét az ujjammal"http://www.life.hu/intim/20160527-5-pasi-oszinte-tortenete-egyejszakas-kalandjukrol.htmlSzórakozóhelyen, vonaton és édes hármasban – férfiak meséltek életük legőrültebb szexuális kalandjukról. Intim--5 dolog, ami megváltoztatja a vagina ízéthttp://www.life.hu/intim/20160525-5-dolog-ami-megvaltoztatja-a-vagina-izet.htmlAz ananászléről köztudott, hogy megédesít, de nem ez az egyedüli, amitől más lesz a lenti testtájakon tapasztalt ízélmény. Íme, további 5 dolog, amelyektől jobb, vagy épp kevésbé finom lesz intim részed íze. IntimOrigoKínos! Mariah Carey mellbimbója utat tört magának - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160524-mariah-carey-enekesno-mellbimboja-kivillant-a-ruhaja-alol.htmlAz énekesnő új lovagja, James Packer igazította a helyére Mariah ruháját. Micsoda úriember! Intim--Először mesélt kapcsolatáról Tóth Gabi párjahttp://www.life.hu/intim/20160525-toth-gabi-szerelme-trap-kapitany-molnar-tibor-oszinten-meselt-parkapcsolatukrol.htmlA főzés nem Gabi reszortja, a Tha Shudras dalainak egy részét azonban ő ihlette - Trap Kapitány, azaz Molnár Tibor bepillantást engedett párkapcsolatába. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.