kínos együttlét szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cosmopolitan oldalán néhány olvasó megosztotta a saját – olykor teljesen érthetetlen – szakítási sztoriját. 

1. Mi a nevem?

„Az eset pár évvel ezelőtt történt. Már két hónapja beszélgettünk online nicknevekkel, alakult is közöttünk valami, de nem tudtam, mi a neve. Amikor úgy döntöttem, hogy befejezem vele a kapcsolatot, nem tudtam őt a keresztnevén szólítani, ezért csak csúnya jelzőket vágtam hozzá” – emlékszik vissza Jenny a kínos esetre.

Forrás: giphy.com

2. Az érzés kölcsönös

„A pasimmal már három hónapja együtt voltunk, amikor rám írt, és megkérdezte, hogy tudom-e, minek van a napja. Egyből rávágtam, hogy a hónapfordulónknak. Erre azt a választ kaptam, hogy egyúttal az utolsó napunk is együtt – teljesen letaglózott, majd annyira ideges lettem, hogy azt mondtam, ez kölcsönös” – Erica ilyen kínos szituba keveredett.

3. Szerencsétlen események

„Az egyik cimborám javasolta, hogy online társkeresőn keressek magamnak barátnőt. Találtam is egy lányt, akivel pár hét után az első randin már csókolóztunk. Ezt pár hasonló randi követte, majd nagy nehezen eljött az első szex – ami nagyon unalmas volt. Néha voltak fura dolgai a lánynak: magában beszélt, egyszer fent, egyszer lent típus volt. Úgy voltam vele, hogy adok ennek még esélyt, ezért amikor feldobta, hogy utazzunk el, belementem. Vállalhatatlanul viselkedett: flörtölt másokkal, védekezés nélkül akart szexelni, és káromkodva vágott a fejemhez dolgokat részegen. Reggel, amikor felébredtünk, szakítottam vele, ezért két órán keresztül sírt, majd kiderült, hogy egy évvel azelőtt ugyanakkor, ugyanott szakított vele az előző barátja is” – Robertnek kicsit sok volt a sztori.

Forrás: giphy.com

4. Hihetetlen

„A történet elég röviden ért véget: a lány azt mondta, hogy elmegy estére a barátaival, majd átjön hozzám. Azóta se láttam” – Sean nem aggódta túl a dolgot.

5. A Valentin-napi túlzás

„Miután több hónapig együtt voltunk, megmondtam a srácnak, hogy inkább ne folytassuk tovább a dolgot. Valentin-napon éppen a munkából tartottam haza, amikor ott állt, virággal a kezében. Elolvadtam tőle, és nem láttam a fától az erdőt. Megkért, hogy menjünk be hozzám, ott nem mindennapi látvány fogadott: vacsora, forró fürdő, padlóra szórt rózsaszirmok, az ágyán pedig az ajándékaim – többek között egy bilincs. Annyira elakadt a szavam, hogy elszaladtam onnan, mire visszaértem, már ő sem volt ott – másnap zárat cseréltettem” – így járt Brittany.

Forrás: giphy.com

6. Ne csinálj oda, ahol eszel

„Csupán négy szó: ugyanabban az irodában dolgoztunk” – Megannek sem volt szerencséje.

Mi történik a testeddel szakításkor?

A szerelem valóban úgy hat ránk, akár a drog: az I Fucking Love Science által lehozott tanulmány szerint szerelmi csalódás után ugyanazokat a tüneteket produkálja testünk, mint elvonáskor, sőt, akár fizikai fájdalmat is érezhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.