Victoria és David Beckham házassága zátonyra futott?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham házasság válás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje a Victoria és David Beckham közötti konfliktusoktól hangos a sajtó, ám a legfrissebb hírek szerint olyan rosszra fordult a helyzet, hogy hamarosan külön is költöznek.

Állítólag olyannyira válságban van a sztárpár házassága, hogy a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár különköltözött.

Forrás: AFP/Justin Tallis

A hírek szerint a konfliktus oka, hogy a sztárfocista képtelen megemészteni, hogy felesége sokkal többet keres nála, egyesek szerint pedig az ágyban sem passzol köztük minden.

De azzal kapcsolatban is felröppentek a hírek, hogy a páros között azóta durvultak el a viták, mióta

a sztárpár elköltözött Londonból.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Míg Victoria vissza akar menni Angliába, addig David belezúgott Los Angeles-be, ezért sem akar visszatérni a szigetországba. De Vic nem adja fel,

mindenképp visszaköltözik régi otthonukba.

Legalábbis egy közeli barátjuk ezt mondta az OK! magazinnak, és azt is hozzátette, hogy a pár között született egy megállapodás, miszerint csak a nyarat töltik külön, ám a magazin szerint nagyon valószínű, hogy ez jelentheti majd a házasságuk végét.

Ismét együtt van a teniszcsillag szerelmével Nicole Scherzinger http://www.life.hu/intim/20160613-ismet-egyutt-van-a-teniszcsillag-szerelmevel-nicole-scherzinger.htmlBár a legutóbbi hírek szerint a Pussycat Dolls egykori énekesnője 5 hónap után úgy döntött, pontot tesz Grigor Dimitrovval való kapcsolatának végére, nemrég mégis összeölelkezve látták őket. Intim--A szexi modell a szerszámával sokkolta a rajongóit - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160613-tyson-beckford-eleg-nagy-csomaggal-lett-megaldva-megmutatta-a-rajongoival.htmlA dögös modell, Tyson Beckford megdöbbentő fotóval lepte meg a közönségét. Egy szál alsógatyában, a kis "csomagját" szorongatva állt ki az Instagram-követői elé. Intim--Ezek a nők félmeztelenül harcolnak a mellbimbóikérthttp://www.life.hu/intim/20160610-ezek-a-nok-felmeztelenul-harcolnak-a-mellbimboikert.htmlTovább dagad a bimbó-botrány! Ahogy a Life.hu is megírta, az Instagram pucérkodást tiltó szabálya ellen tiltakozott nemrég Bruce Willis nagyobbik lánya, amikor csupasz felsőtesttel járt-kelt New York utcáin. Most pedig egy brit strandon gyűlt össze kétszáz nő, hogy tiltakozzanak a mellbimbó-kitakarás ellen. IntimThinkstockMelltartó nélkül ment iskolába, kitört a botrányhttp://www.life.hu/intim/20160610-melltarto-nelkul-ment-iskolaba-ezert-kitort-a-botrany.htmlA középiskolás diáklány az eset után olyannyira felháborodott, hogy egy mozgalmat indított a szabad alsónemű-viselésért, illetve nem viseléséért. Azzal érvel, hogy ő így érzi jól magát. IntimThinkstockDuzzadó izmok, feszes bőr - Regős Lili egy szál semmiben pózolthttp://www.life.hu/intim/20160525-regos-lili-meztelenul-fotozkodott.htmlA WBPF fitmodell-világbajnoka a Facebookon jelentette be, hogy élete egyik legmerészebb fotósorozatával rukkol elő. Intim--Az Instagram sztárja lett a szexi német-magyar rendőrlányhttp://www.life.hu/intim/20160520-az-instagram-sztarja-lett-a-szexi-nemet-magyar-rendorlany.htmlEgyre nagyobb rajongótáborral büszkélkedhet a félig magyar származású német rendőrnő, hiszen már 265 ezer követője van az Instán. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.