James Corden zenekar karaoke Red Hot Chili Peppers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Red Hot Chili Peppers is ellátogatott James Corden autókázós, hülyülős műsorába, aminek kihagyhatatlan része, hogy a banda a saját számaira karaokézzon. Az pedig már csak egy ráadás, hogy a banda egyszer csak levetkőzött.

Szeptemberben Budapestre látogat a Red Hot Chili Peppers, ráadásul a zenekar új lemeze pénteken jelenik meg, ezért az album promóciós kampányának részeként meghívták őket James Corden Late Late Show-jába.

Forrás: Origo

Ha nem ismernéd James Corden-t, akkor itt az ideje, mivel ő az, aki végre kiszakítja a sztárokat a stúdióból és elautózgat velük a városban, miközben remekül elszórakoztatják magukat és a nézőket is. Pont ez a közvetelenebb környezet biztosítja a műsor remek hangulatát,

ami persze egy nagy adag humorral is társul.

A banda egy csomó számukat elénekelte, grátiszként pedig elhangzott egy rész a Twist Oliver musicalből is. De ez még semmi, hiszen a tagok egy ponton még a pólóikat is ledobták!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.