Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van színész Mara Wilson biszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mara Wilson az orlandói mészárlást követően a saját példáját felhozva állt ki a meleg közösség mellett, és vállalta fel a Twitteren, hogy biszexuális. 

Immár több mint 20 év telt el Robin Williams egyik leghíresebb filmje, a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van megjelenése óta. Wilson a filmben egy cuki kislányt alakít, akit persze azonnal a szívébe zárt a közönség. A fiatal lány most egy meglepő bejelentéssel rukkolt elő - írja a Daily Mail.

Forrás: Twitter/Mara Wilson

Mara Wilson megelégelte a szexuális irányultságáról folyó beszélgetéseket, és a közösségi oldalán vállalta fel a másságát: "Én egy viszonylag szerencsés fehér cisznemű nő vagyok, akinek a coming outja alig rejt magában kockázatot. Az LMBT közösség kisebbségi tagjai nagyobb veszélynek vannak kitéve, rájuk kellene nagyobb figyelmet fordítani" - olvasható a sztár posztjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.