És az megvan, hogy Cristiano Ronaldo boxert villantott Ausztria ellen?

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Clive Rose -
foci EB 2016 foci EB Cristiano Ronaldo foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már tudjuk, hogy C. Roni könnyen lehetett volna suttyó is, ehelyett az Ausztria elleni döntetlen után egy berohanó szurkolóval szelfizett. Korábban pedig a nadrágjával vicceskedett.

Cristiano Ronaldo imádja felhúzni a gatyáját, majd kivillantani izmos combjait, és így tett most is. A szombati összecsapás alatt is úgy döntött, felrántja a nadrágszárait.

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Clive Rose

A kérdés már csak az, hogy nem vár ez be ilyenkor?

Megtaláltuk Cristiano Ronaldo háremének egyik tagját - Leesett az állunk!http://www.life.hu/intim/20160610-cristiano-ronaldonak-uj-baratnoje-van-nem-is-akarmilyen.htmlMegszokhattuk már, hogy Cristiano Ronaldo úgy váltogatja a barátnőit, mint mi, nők a hangulatainkat, ám a mostani leányzó tényleg említésre méltó. Bár nem lepődünk meg a futballklasszis választásán, hiszen mi tagadás, az ízlése remek. IntimAFPFélmeztelenül pózol Cristiano Ronaldo exbarátnője, Irina Shaykhttp://www.life.hu/intim/20160212-irina-shayk-szupermodell-felmeztelenul-pozol.htmlA gyönyörű orosz származású szupermodell mindössze egy leggingset visel a legújabb róla készült divatfotóján.IntimOrigoHoppá! Egy szál alsógatyában pózol Ronaldohttp://www.life.hu/intim/20160212-cristiano-ronaldo-egy-szal-alsogatyaban-feszit.htmlCristiano Ronaldo úgy, ahogyan még sohasem láttuk: egy szál alsógatyában, kockahasa pedig a szivárvány minden színében pompázik, a szexi focistát ugyanis festékporral hintették be. IntimAFPCristiano Ronaldo meleg? Vele kavar most a futballsztárhttp://www.life.hu/intim/20151204-cristiano-ronaldo-a-real-madrid-focistaja-meleg.htmlA Real Madrid sportolója, akinek ágyában a világ leggyönyörűbb női fordultak meg, a hírek szerint egy marokkói kick-bokszossal töltötte jól megérdemelt pihenését. IntimAFPHoppá! Édes hármas a Barcelona öltözőjében: Ronaldo volt a szerencséshttp://www.life.hu/intim/20151010-ronaldo-brazil-focista-edesharmassal-avatta-fel-anno-a-barcelona-oltozojet.htmlA napokban jelent meg a spanyol újságíró, Lluis Lainz új könyve, ami a De puertas adentro, vagyis a Zárt kapuk mögött címet viseli. Ebben az FC Barcelona 113 éves történetének kevésbé ismert történeteit meséli el. Intim--Wow! Ez a dögös, 19 éves dán modell Cristiano Ronaldo új barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20151004-wow-ez-a-dogos-dan-modell-cristiano-ronaldo-uj-baratnoje.htmlA portugál Correio Da Mahna a hétvégén arról számolt be, hogy Cristiano Ronaldo új kedvese egy 19 éves dán modell, Maja Darving. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.