Palvin Barbi Monaco után ezúttal Bakuba is elkísérte Lewis Hamiltont, akivel állítólag csak barátok. A pilóta ma azonban csak az 5. helyen végzett, ennek pedig a Sky riportere, Tanja Bauer szerint akár a modell is lehet az oka. 

A magyar modell és Hamilton mindketten egy kozmetikai cég arcai, valószínúleg innen a jó barátság. Bár F1-es berkekben azt mondják, ennél azért több van köztük, a fiatalok tagadnak. A Sky riportere azonban kíváncsi volt, vajon mi lehet az igazság, és Niki Laudát kérdezte arról, szerinte Hamilton azért ment-e falnak az időmérőn, mert tól sokat jár a magyar szupermodellen az esze - írja a gp-live.hu

Ezzel a képpel köszönt be vasárnap Barbi a bokszutcábólForrás: Instagram/Realbarbarapalvin

Lauda szerint azonban felesleges ilyen messzire menni. "Attól, hogy képbe került egy csinos, fiatal nő, még kár lenne ezt a következtetést levonni. Lewi csinos nő nélkül is hibázott volna" - védte meg Hamiltont Lauda. 

Persze nem csodálkoznánk, ha Lewis Hamilton odáig lenne a magyar szépségért - nemrég összeszedtünk néhány szuper fotót a szexi és nagyon bájos Palvin Barbiról. 

/1410/A_sz_2014108103355