A versenyzés helyett Palvin Barbin jár Hamilton esze?

Forrás: Instagram/Realbarbarapalvin -
Palvin Barbara autóverseny Lewis Hamilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbi Monaco után ezúttal Bakuba is elkísérte Lewis Hamiltont, akivel állítólag csak barátok. A pilóta ma azonban csak az 5. helyen végzett, ennek pedig a Sky riportere, Tanja Bauer szerint akár a modell is lehet az oka. 

A magyar modell és Hamilton mindketten egy kozmetikai cég arcai, valószínúleg innen a jó barátság. Bár F1-es berkekben azt mondják, ennél azért több van köztük, a fiatalok tagadnak. A Sky riportere azonban kíváncsi volt, vajon mi lehet az igazság, és Niki Laudát kérdezte arról, szerinte Hamilton azért ment-e falnak az időmérőn, mert tól sokat jár a magyar szupermodellen az esze - írja a gp-live.hu.

Ezzel a képpel köszönt be vasárnap Barbi a bokszutcából Forrás: Instagram/Realbarbarapalvin

Lauda szerint azonban felesleges ilyen messzire menni. "Attól, hogy képbe került egy csinos, fiatal nő, még kár lenne ezt a következtetést levonni. Lewi csinos nő nélkül is hibázott volna" - védte meg Hamiltont Lauda.

Persze nem csodálkoznánk, ha Lewis Hamilton odáig lenne a magyar szépségért - nemrég összeszedtünk néhány szuper fotót a szexi és nagyon bájos Palvin Barbiról.

/1410/A_sz_2014108103355
A meccs sztárja egyértelműen Beyonce dekoltázsahttp://www.life.hu/trend/20160617-beyonce-enekesno-szexi-dekoltazzsal-egy-nba-meccsen.htmlA világsztár és férje élénken érdeklődnek a kosárlabda irán, Beyonce pedig tényleg jól tudja, hogyan vonja magára a figyelmet. Trend--Egy az egyben nővérét majmolja Kylie Jennerhttp://www.life.hu/trend/20160616-kylie-jenner-szexi-szelfije-olyan-mintha-kim-kardashian-lenne.htmlMég csak 18 éves, de már egyetemen taníthatná a szelfizést Kylie Jenner, aki lassan a megszólalásig hasonlít Kim Kardashianra. TrendOrigoKire irigykedjünk a tökéletes teste miatt? Íme, rengeteg sztár egy helyen, ráadásul bikiniben!http://www.life.hu/trend/20160617-rihanna-a-kardashian-csajok-emily-ratajtowski-egy-helyen-raadasul-bikiniben.htmlA sztároknál már teljes gázzal tombol a nyár, hiszen egyre többen posztolnak strandolós-nyaralós képeket. Szóval itt az ideje, hogy feltérképezzük a legújabb bikinidivatot, vagy szemügyre vegyük a kedvenc celebjeinket. Vigyázat! Összeállításunk alanyai már a parton izzadva várják, hogy amíg ők barnulnak, te sárgulj az irigységtől. TrendOrigo5 dolog, amit soha ne vegyél fel fesztiválrahttp://www.life.hu/trend/20160609-5-dolog-amit-soha-ne-vegyel-fel-fesztivalon.htmlIgaz, hogy a fesztiválok a divat szempontjából a szabadságot, a határtalanságot, a szabályok elhagyását jelentik, mégis van néhány tiltólistás dolog, amire nagyon is érdemes odafigyelni. Nézzük, melyek ezek! TrendOrigoÍgy még nem láthattuk a teniszcsillagot! Elképesztően nézett ki Serena Williamshttp://www.life.hu/trend/20160616-heti-stilusmustraban-szerepel-elle-fanning-sharon-stone-serena-williams-christina-hendricks.htmlA héten valamennyi celebnő igyekezett a legjobb formáját hozni, akár filmbemutatóról, akár díjátadóról vagy más partiról volt szó – ki több, ki kevesebb sikerrel. Nézzük, kinek hogy sikerült bevennie a vörös szőnyeget. TrendAFPKirályi módon mulat Vajna Timi: az ascoti derbire Katalin hercegné kalapját vette felhttp://www.life.hu/trend/20160617-igy-mulat-vajna-timi-az-ascoti-derbin.htmlAz üzletasszony gyönyörű kalapja egyenesen kötelező viselet a derbin, ahol a fejfedőknek mindig fontosabb szerep jutott, mint a versenynek. Ez a darab azonban azért is különleges, mert csaknem pontosan olyan, mint amilyet a napokban Katalin hercegné viselt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.