Megható szerelmes üzenetet küldött párjának Nagy Ádám barátnője

EB 2016 üzenet foci kapcsolat Nagy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A válogatott egyik legjobbja az Eb-n Nagy Ádám, a Ferencváros középpályása. Szerelme egy igen bájos üzenettel lepte meg őt a Facebookon. 

A 21 éves tehetségre nagyon büszke a barátnője, aki a következő üzenetet írta a focista egyik közösségi oldalán: "Amikor még csak a népligeti sporttelep fapados lelátójáról néztelek, akkor is tudtam, hogy neked egyszer ilyen stadionokban kell játszanod! Nagyon-nagyon megérdemled a sikert, és hihetetlenül büszke vagyok rád. Hajrá, Ádim! Hajrá, magyarok!". Persze a kommentelők is meghatódtak a poszt elolvasása után, így számtalan hasonló jókívánsággal látták el a magyar csapat tagjait.

Forrás: Facebook/Nagy Ádám
Hoppá! Bódi Sylvi szexin vonaglott a víz alatt: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160620-bodi-sylvi-modell-szexin-vonaglott-a-viz-alatt.htmlIsmét lenyűgöző fotó készült a modellről, aki ezúttal sellőjelmez nélkül mutatta meg, milyen egy nő, amikor a tenger mélyén is szexi és kívánatos. Intim--Fanszőrzet, bőrszín, körméret - Így osztályozzák a nők a péniszeket (18+)http://www.life.hu/intim/20160619-ugy-tunik-tenyleg-nem-a-meret-a-lenyeg-fanszorzet-borszin-kormeret-a-fontos.htmlEgy 2015-ös kutatás kimutatta, mit tartanak a nők fontosnak a hímvesszővel kapcsolatban – de nem a hosszúságát. IntimOrigoÓvszert reklámoznak a HIV-fertőzött Charlie Sheennelhttp://www.life.hu/intim/20160618-ovszert-reklamoznak-a-hiv-fertozott-charlie-sheennel.htmlÓvszergyártó cég arcaként igyekszik a felelősebb nemi életre ösztönözni az embereket Charlie Sheen. A színész tavaly vállalta fel nagy nyilvánosság előtt, hogy HIV-fertőzést diagnosztizáltak nála. Intim--Ezért könnyű megszerezni egy MILF-et külföldön - Okok, amelyek az egyéjszakás szexhez vezetnekhttp://www.life.hu/intim/20160618-utazas-kozben-az-ember-hajlamosabb-megfeledkezni-a-biztonsagos-szexrol.htmlFontos volna, hogy az utazók értesüljenek a biztonságos szex fontosságáról, mivel két friss kutatás szerint is sokan találnak új szexuális partnereket utazás során külföldön.IntimThinkstockOsztrák bordélyházban tűnt fel VV Fanni http://www.life.hu/intim/20160617-osztrak-bordelyhazban-tunt-fel-vv-fanni.htmlA Való Világ hetedik szériájában ismerhette meg az ország Fannit, aki azóta a nyilvánosságtól elvonultan éli az életét. Az egykori játékos most egy osztrák kuplerájban bukkant fel. Intim--Eszét veszti az internet ezért a két dögös szurkolóérthttp://www.life.hu/intim/20160616-eszet-veszti-az-internet-ezert-a-ket-dogos-alban-szurkoloert.htmlTöbb mint 37 ezer kedvelést gyűjtött be, a mellesleg sem szégyenben maradó két albán szurkolónő képe! IntimFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.