Hoppá! Kylie Jenner becsurrantott?

Forrás: Northfoto -
Kylie Jenner vizelet kínos Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően ciki dolog történt Kylie Jennerrel, aki ráadásul számunkra érthetetlen módon közszemlére is tette a kínos pillanatról készült fotókat, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a celeblány bepisilt.

A napokban szó szerint borzalmasan kínos szituba csöppent a celeblány. Kylie Snapchat-profilján ugyanis olyan fotósorozat jelent meg, amin a leányzó egy nadrágján - igen, pont ott -

egy óriási folt éktelenkedett.

Forrás: Instagram

Kylie egy ideig abban a tudatban hagyta a követőit, hogy bepisilt, ám nem sokkal később kiderült, hogy csak egy tréfáról van szó: Kyle ugyanis magára borította az üdítőjét. Vagy lehet, hogy ez csak egy mentő trükk?! Mindenesetre ezzel tisztára mosta a nevét, mégha a nadrágját nem is...

Forrás: Kylie Jenner / Snapchat

Egy az egyben nővérét majmolja Kylie Jenner

Még csak 18 éves, de már egyetemen taníthatná a szelfizést Kylie Jenner, aki lassan a megszólalásig hasonlít Kim Kardashianra. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.