El sem hiszed, kivel randizgat Rihanna: újabb szerelem?

Drake randi Rihanna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vadóc sztár nem bír a vérével! Több külföldi hírportál szerint is visszatért egykori párjához, méghozzá nem is olyan régen. 

2014. februárjában kapott először szárnyra a hír, miszerint a híres rapper egy párt alkot a dögös énekesnővel. A kapcsolat 3 hónap múlva véget is ért, ám a jelek szerint újra fellángolt a szerelem. Rihanna pár nappal ezelőtt részt vett Nicole Scherzinger születésnapi buliján, ahonnan Drake társaságában távozott - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

A lap szerint több szemtanú is látta, hogy a fiatalok forró csókcsatát váltottak egymással a partin. Bár a 28 éves énekesnő jelenleg szingli, a jelek szerint már nagyon vágyik egy párkapcsolatra. A sztár által a bulin viselt mélyen kivágott, spagetti pántos ruháját itt nézheted meg!

Itt a csupasz valóság: nézd meg Candice Swanepoelt meztelenül! (18+)http://www.life.hu/intim/20160629-candice-swanepoel-meztelenul-pozol-a-spanyol-vogue-oldalain-szexi-fotok.htmlA dél-afrikai származású szupermodell teste láttán neked is felforrósodik a hangulatod. Micsoda dögös fotók! IntimOrigoHú de dögös! Mádai Vivien szexi bikiniben élvezi a nyarathttp://www.life.hu/intim/20160628-madai-vivien-musorvezeto-szexi-bikiniben-elvezi-a-nyarat.htmlA műsorvezető tudja, milyen elfoglaltság dukál a nagy meleghez! Széles mosollyal, egy hajón napfürdőzik. IntimOrigoBereczki Zoltán: "Nagyon unom már ezt!"http://www.life.hu/intim/20160627-bereczki-zoltan-mar-vagyi-kegy-tarsra.htmlMár közel négy éve, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán útjai elváltak, ám míg Szinetár azóta továbblépett, Bereczki továbbra is keresi az igazit. Intim--Micsoda romantika! Tilla és kedvese intim fotót osztottak meghttp://www.life.hu/intim/20160627-till-attila-es-szerelme-nyaralnak-romantikus-intim-fotot-osztott-meg-instagramon.htmlRitka pillanat, hogy a műsorvezető bepillantást enged a magánéletébe, de most kivételesen Tilla is megmutatta, hogyan romantikáznak. IntimOrigoHa feláll neki, biztos, hogy szexelni akar? (18+)http://www.life.hu/intim/20160625-ezert-szexelne-a-pasid-minden-reggel.htmlTudtad? Egy férfinak egy éjszaka alatt 3-5-ször is lehet erekciója. Ezt azonban nem az erotikus álmok okozzák, a hormonok a felelősek érte. . IntimOrigoHűtlenségi próba - A férfiak könnyebben csalják meg a párjukat?http://www.life.hu/intim/20160620-hutlensegi-proba-amikor-a-ferfiak-konnyebben-csaljak-meg-a-parjukat-vagy-megsem.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.