Megható! Mentőautóban házasodott össze egy pár: cuki fotó!

mentő esküvő fotó mentőautó cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az esküvő napja mindig izgalmakkal teli, főleg, ha a házasulandók valamelyike betegeskedik. Ez történt Spanyolországban is, melyről egy megható fotó is készült. 

Az ötvenéves vőlegény a ceremónia után lett rosszul: a vérnyomás-problémákban szenvedő férfi erősen szédült, ezért mentőt kellett hívni. Mivel a férfi nem lett jobban, az orvos azonnal kórházba akarta szállítani. Erre a helyi anyakönyvvezető, Esther Gómez felajánlott egy különleges dolgot - írja a The Local.

Forrás: Twitter/ Emergencias Madrid

A nő ott helyben összeadta a párt: a mentőautóban fekvő férfi mellé bekuporodott a menyasszony és az anyakönyvvezető, és a nyitott ajtón befele bámuló násznép szeme láttára megköttetett a frigy. A vendégek igyekezett hozzájárulni a hangulathoz, és úgy szórták a rizst, mintha a leghagyományosabb szertartáson lennének.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.