Újra férjhez ment Clint Eastwood exfelesége

Forrás: Instagram/Dina Eastwood -
házasság Clint Eastwood exfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén újra az oltár elé állt Dina Eastwood, a nő, aki 17 évig volt a színészlegenda felesége. 

Clint Eastwood és Dina 17 év házasság után 2013-ban váltak el, egy közös gyermekük született. Dina ezúttal Scott Fisher baseball edzőhöz ment hozzá, a lagzira Santa Barbarán került sor.

Dina Eastwood Forrás: Instagram/Dina Eastwood

Az újdonsült feleség a közösségi oldalán jelentette be a hírt néhány aranyos esküvői fotóval, a képeken ugyanis a pár két kutyusa is főszerepet kapott. A házaspár egyébként ezer éve ismeri egymást: gyermekkori jó barátok voltak.

Ma van a hercegi pár nagy napja: Charlene és Albert herceg ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160703-5-eve-hazas-charlene-hercegno-es-albert-monacoi-herceg.htmlAkárcsak Katalin és Vilmos, Charlene és Albert herceg is idén ünnepelte ötéves házassági évfordulóját. Bár az ő frigyük közel sem indult egyszerűen, azóta sok minden megváltozott. Intim--Beyonce levette a jegygyűrűjét: Ez volt az utolsó alkalmak egyike, amikor viseltehttp://www.life.hu/intim/20160624-beyonce-enekesno-a-valasrol-beszelt-kelly-rowlandnak.htmlAzóta pletykálnak Beyonce és Jay- Z válásáról, amióta egybekelt a pár. Ezúttal viszont biztosnak tűnik a dolog, mert nem más, mint Beyonce mesélt kapcsolatuk zátonyra futásáról. Intim--Megbabonázta párját Czippán Anett: évekig is hajlandó volt rá várnihttp://www.life.hu/intim/20160705-czippan-anett-szerelme-szabolcs-evekig-is-hajlando-volt-varni-a-musorvezetore.htmlA csinos műsorvezető hét évvel ezelőtt találkozott először a TV2-nél jelenlegi párjával, ám akkor még nem is tudta, hogy ő lesz számára az igazi. Évekig kellett várnia a férfinak, hogy Anett nála találja meg a boldogságot. Intim--Micsoda pasik! Nézegess szexi, elképesztően kivarrt focistákat: fotók! http://www.life.hu/intim/20160704-tetkos-focistak-ilyen-szexi-kepeket-reg-lathattal-osszegyujtottuk-a-legjobbakat.htmlHogy mi a közös az EB-n felvonuló összes csapatban? Hát az agyontetovált sztárok! A Life.hu most összegyűjtötte a legjobbakat. Intim--Orális szex jár a kávé mellé - Fellatio Café néven hiánypótló hely nyílik (18+)http://www.life.hu/intim/20160703-oralis-szex-jar-a-kave-melle.htmlGenfben nyitják meg az év vége felé azt a kávézót, ahol a kedves vendégnek a kávé mellé orális szex jár. Mondjuk, mi ezt nem kávézónak neveznénk, persze, csak megfogalmazás kérdése. Intim--Szent a béke? Újra együtt a sztárpár: Megan Fox és Brian Austin Green mégsem válnakhttp://www.life.hu/intim/20160702-megan-fox-es-brian-austin-green-megsem-valnak.htmlÚgy látszik, Megan Fox és Brian Austin Green mégsem válnak. A napokban a terhes színésznő férjével és fiaival ebédelt Los Angelesben. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.