Kiderült! Ezért vált el feleségétől Cristiano Ronaldo

Forrás: AFP/Sebastien Bozon -
Irina Shayk házasság Cristiano Ronaldo megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A focista öt évig élt párkapcsolatban a modell Irina Shaykkel. A szerelemből házasság lett, amelynek azonban hamar vége lett. Az ok most derült ki. 

Bár több ezer férfi irigyelte a portugál játékost dögös kedveséért, a jelek szerint a sztár nem igazán értékelte a kapcsolatot. Cristiano Ronaldo és Irina Shayk öt évig voltak együtt, de hivatalosan sosem jelentették be a házasságukat. A focista 2014-ben szólta el magát egy rendezvényen, amikor nem a barátnőjének, hanem a feleségének nevezte Irinát. A házasság azonban nem tűnt elég erősnek, hiszen Ronaldo végül a válás mellett döntött.

Forrás: AFP/Sebastien Bozon

A legújabb hírek szerint a kapcsolat a férfi miatt romlott meg, hiszen többször is hűtlen volt gyönyörű feleségéhez.

Az egy évig tartó, felhőtlennek tűnő házasság alatt több nő is megfordult Cristiano ágyában, és ezt a barna szépség nem tűrte sokáig. A játékos jelenleg szingli, és a hírek szerint nem is tervez több házasságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.