Chris Martin Coldplay Rita Ora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A frissen szinglivé vált Chris Martin nem várt sokáig a randizással.

Rita Oráról pár napja még azt pletykálták, hogy a Forma 1-es Lewis Hamiltonnal jár, együtt hagyták ugyanis el a fiú londoni lakását. Ám úgy tűnik, az énekesnőnek nem elég a pilóta érdeklődése: egy másik nagyágyúra is lecsapott a hétvégén.

Forrás: AFP

A fiatal énekesnő ott volt Gwyneth Palthrow exének New Jersey-i koncertjén, utáni pedig együtt vacsorázott a zenésszel. Az este olyan jól sikerült, hogy az énekesnő csak másnap távozott a Coldplay frontemberének lakásából, raádásul ugyanabban a ruhában, amiben este érkezett.

Egyik sztár menedzsere sem fűzött semmit a történtekhez, bennfenntesek szerint azonban ez egy igen meglepő fordulat, mivel Rita az utóbbi iőben egyre közelebb került Hamiltonhoz. Bár az is biztos, hogy a dögös énekesnő szereti a híres pasikat: a listáján többek között ott van Calvin Harris, Rob Kardashian és Tommy Hilfiger rapper fia, Ricky Hil is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.