Megjelent a neten pár lesifotó a francia Riviérán zajló forgatásról, és a felvételek magukért beszélnek: a két sztár között láthatóan működik a kémia. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: 2017. február 10-én érkezik a mozikba A szürke ötven árnyalata folytatása, A sötét ötven árnyalata. A sikersztori második részében, amelyet ezúttal nem Sam Taylor-Johnson rendez, igazi sztárparádé várható, hiszen még Kim Basinger is szerepel a moziban Christian Grey egykori dominájaként. Pár napja néhány igazán fülledt fotó is nyilvánosságra került a jelenleg Nizzában készülő produkcióról, melyet ide kattintva te is megtekinthetsz!   

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Cyvr

A sötét ötven árnyalatának főszereplői a hírek szerint nem csak a kamerák előtt vonzódnak egymáshoz. A fotók tanúsága alapján a szingli Dakota Johnson igazán odáig van a partneréért, akivel ráadásul rengeteg erotikus jelenete is van. A stábtagok közül többen is beszéltek már a sajótnak arról, hogy a színésznő mindent megtesz, hogy elcsavarja Dornan fejét, de az informátorok szerint egyelőre nem járt sikerrel.