Kíváncsi vagy a világ legkívánatosabb pasijára?

Forrás: Instagram/Rohit Khandelwal -
Mr World dögös férfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ minden tájáról érkeztek jelentkezők, akik a legdögösebb pasi címért versenyeztek. 46 férfi közül választották ki azt az egyet, akit a legszexibbnek tartanak. Íme, a győztes!

A szépségversenyek világa a férfiak körében sem fenékig tejfel, bizony ott is meg kell küzdeni a címért. Kemény néhány nap áll a mögött a 46 férfi mögött, akik indultak a Mr Wold címért. Fizikai megpróbáltatások, interjúk és egyéb feladatok sora után választották ki azt az egyet, aki 2016-ban a világ legkívánatosabb férfijának tartanak.

Forrás: Instagram/Rohit Khandelwal

A győztes Mr Inida lett, vagyis a színészként és modellként is dolgozó Rohit Khandelwal. A 27 éves Rohitnak rengeteg munkája van a cím mögött, leginkább a testén kellett sokat dolgoznia. Barátai szerint is nagyon kemény időszakon van túl, de minden bizonnyal megérte, hiszen az övé lett az áhított kitüntetés - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/Rohit Khandelwal

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.