Barátai aggódnak Schmuck Andorért, hiszen közel az ötvenhez egyedül van. A híresség éppen ezért határozott lépésre szánta el magát: hirdetés útján próbál párt találni.

"Lassan elértem a gödör alját. Nem elég, hogy egyedül jövök moziba hétfő este, még a nézőtéren sincs senki" - írta kissé elkeseredve egy Facebook-bejegyzésében Schmuck Andor, aki határozott lépésre szánta el magát, annak érdekében, hogy ne kelljen magányosan töltenie az estéket.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A barátai is aggódnak, hogy egyedül marad, pedig Schmuck hosszú távú kapcsolatot, feleséget és gyereket szeretne. Állítása szerint nem gyötri kapuzárási pánik, csak egyszerűen szeretne párkapcsolatot. Volt szerelme, a boldogság tengerében úszott addig amíg tartott, de jött az apály, és partra vetődött, mint egy bálna. Saját bevallása szerint mérhetetlenül gyorsan kell új párra lelnie. "Ha nem találok gyorsan szerelemre, és nem lesz egy kisbabám, akkor valószínűleg nem fogom megélni azt, hogy érettségizik" - mondta Andor a Morning Show-ban. Ezért úgy döntött, belekezd egy feleségkereső projektbe, és e-mailen várja a jelentkezőket, az idealisferjjelolt@gmail.com-ra. Arra a kérdésre, hogy mi alapján válogat meglepő öniróniával válaszolt: "Aki engem el tud fogadni, az már önmagában egy szűrés" - mondta a híresség és hozzátette, ma egy budapesti étterem teraszán várja az érdeklődőket.