Az élet buja oldala: Sztriptízbárok, ahol valóság és fantázia találkozik

Forrás: lecrazyhorseparis.com -
sztriptízbár szex sztriptíz erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtelmes fények, gyönyörű lányok, túlfűtött szexualitás. A gentlemen klubok az igényes szórakozást hivatottak szolgálni, de mindannyian tudjuk, mi folyik odabent. A táncosnők érzéki, vetkőzős zenére megszabadulnak ruháiktól, az alkoholmámorban úszó férfiak pedig pénzt dugdosnak a bugyijukba, de ez még nem minden. A kéjéhes vendégek nem csupán asztaltáncot rendelhetnek az italuk mellé, hanem különböző VIP szobák közül is választhatnak, ahol privát környezetben élvezhetik a műsort - és sok minden mást.

Night Flight – Moszkva

A moszkvai éjszakai élet egyik emblematikus helyszíne a Vörös tér közelében lévő Night Flight, ahová a finom ételek, a felülmúlhatatlan koktélok és a csinos lányok miatt járnak szívesen a helyiek és a külföldiek. Itt tényleg a féktelen mulatozás kerül fókuszba: a hangulatos fények, a kozmopolita atmoszféra és az ízléses dekorációk mind-mind azt szolgálják, hogy a vendég a lehető legjobban érezze magát.

Forrás: nightflight.ru

A klub konyhája kiváló, érdemes megkóstolni a híres skandináv séf, Pierre Elofsson megálmodta fogásokat és desszerteket, különösen a szarvasgombás csokitortát. Vacsorát követően máris folytatódhat a szórakozás a három „bar room" egyikében, ahol Moszkva legszexisebb lányai gondoskodnak a forró hangulatról.

Mary's Club – Portland

Nem véletlen, hogy ha erotikus vonaglásról esik szó, akkor Portland jut a legtöbbek eszébe, amit az Egyesült Államok sztriptízfővárosaként is emlegetnek. A meztelenség iránt rajongók rengeteg izgalmas lehetőség közül választhatnak, legyen szó strip karaokéról, vegán night clubról vagy ultramodern sztriptíz bárról. Azok, akik nem kedvelik a puccos helyeket, viszont szeretnének egyedi élményeket, bátran válasszák a Mary's Clubot amit az egyszerű, otthonos hangulat mellett kellemesen alacsony árak jellemeznek.

Forrás: Facebook/Mary's Club

Több tucat gyönyörű lány lép fel esténként a bárban - köztük az alapító unokája -, gazdag italkínálat kényezteti a vendégek ízlelőbimbóit, ráadásul itt vannak a legjobb zenegépek az egész városban. Sokan azt mondják, hogy az itteni show-k inkább egy burleszk komédiára hasonlítanak, mivel a táncosnők gyakran beszélgetnek és viccelődnek a közönséggel.

Seventh Heaven – Tokió

A Roppongi bulinegyedben található sztriptízbár az egyik legrégibb a maga nemében, és a szórakoztatás fellegvárának számít. A tánctér két részre osztott, így a látogatóknak olyan érzése támad, mintha két helyen lennének egyszerre, az asztalokat pedig úgy helyezték el, hogy mindenki rálásson a csillogó színpadra.

Forrás: seventh-heaven.com

Ezenkívül vannak még diszkrét fényekkel megvilágított VIP szobák is, ahol lehetőség van szűkebb körben élvezni az erotikus show-műsort. Az ötcsillagos klubban mindig találni valami újdonságot vagy akciót, így például szerda esténként a külföldi turisták kedvezményesen fogyaszthatnak alkoholos italokat, illetve szombaton a nőknek nem kell belépőt fizetni.

Le Crazy Horse – Párizs

Az önmagát avantgárdként aposztrofáló Le Crazy Horse tökéletes legénybúcsúhelyszín,

mert egyesíti magában a kabarék fülledt hangulatú világát és a nyers erotikát.

Forrás: lecrazyhorseparis.com

Az előadásokat Philippe Decouflé, a legendás francia koreográfus rendezi, és a táncosnők tökéletes alakja, szexepilje és tehetsége jelenti a garanciát nem mindennapi performanszokra. Párizs egyik legnépszerűbb szórakozóhelye immár évtizedek óta vonzza a látogatókat, és a falai között már olyan hírességek is megfordultak, mint Madonna, Kanye West, Steven Spielberg vagy Beyoncé.

Spearmint Rhino – Las Vegas

Las Vegas toplesstemplomainak királynője nem egy tipikus night club, mert exkluzív szolgáltatásai révén önálló úti célként is megállja a helyét azok számára, akik szeretnék egy valóban igényes helyen eltölteni szabadidejüket. A Spearmint Rhinót több alkalommal is

a világ legjobb gentlemen klubjának választották,

ami hatalmas színpadjával és privát szobáival oldott hangulatba hozza a vendégeket.

Forrás: Facebook/Spearmint Rhino

A 1700 négyzetméter területű, minden igényt kielégítő szórakozóhely az éjszakai kicsapongás fogalmát új szintre emeli, a táncosnők szépségéről pedig csak szuperlatívuszokban lehet beszélni.

Playhouse – Varsó

Az elmúlt évek során Varsóban egyre több bár és klub nyitotta meg kapuját, így mindig lehet olyan helyet találni, ahol finom sört mérnek késő este is, és minőségi élő zenét lehet hallgatni. Szerencsére csinos lányokból sincs hiány, a Playhouse a lengyel főváros legkifinomultabb sztripklubja, és sok tekintetben egyedülálló.

Forrás: Facebook/PLAYHOUSE Gentleman's Club

A tervezők modern stílusban berendezett enteriőröket álmodtak meg mindhárom szinten, a fényárban úszó színpad, a négy bár, valamint a három VIP szoba tökéletes szórakozást kínál. Az itt fellépő lányok érzékiek, dögösek, és segítenek ellazulni egy-egy fárasztó nap után, igen kellemes pillanatokat szerezve ezzel a nézőknek.

Amikor a szexszel próbálsz megoldani valami olyasmit, ami már nincs ishttp://www.life.hu/intim/20160728-pilat-gabor-mikor-a-szexszel-probalsz-megoldani-valami-olyasmit-ami-mar-nincs-is.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--Egy szeretői viszony kialakulásához két ember kell – Vagy inkább három?http://www.life.hu/intim/20160727-mgcsalas-es-hutlenseg-avagy-ezert-fekszik-le-a-masik-no-a-ferjeddel.htmlHa voltál valaha elszenvedője megcsalásnak, akkor biztosan te is elképzelted már ezerszer, ki lehet az a bizonyos harmadik. Egy utolsó, sunyi és aljas némber, egy kalandvágyó céda és egy erkölcsi nulla, aki lelkiismeret-furdalás nélkül bújik ágyba azokkal a férfiakkal, akik kapcsolatban élnek. Intim--Profi focista rabolta el a Miss Universe Hungary udvarhölgyének szívéthttp://www.life.hu/intim/20160727-kis-barbara-a-23-esztendos-gyonyoru-modell-es-kiss-mate-a-gyirmot-labdarugoja-egy-par.htmlEgy párt alkot a 23 esztendős gyönyörű modell, Kis Barbara, és az NB I-ben szereplő Gyirmót labdarúgója, Kiss Máté. A Miss Universe­ Hungary 2015-ös szépségversenyének második udvarhölgye ugyanis párja minden hazai meccsén és több idegenbeli találkozón is ott ül a lelátón, hogy szurkoljon neki. IntimOrigoMILF-fel az ágyban – A gyerek születése után jött a csúcskorszak a szexbenhttp://www.life.hu/intim/20160719-mi-all-a-milf-jelenseg-mogott-miert-izgatjak-a-ferfiakat-a-dogos-anyukak.htmlA szlengben (és a pornóban) külön kifejezés van a dögös anyukákra, és hogy mennyire valós jelenségről beszélünk, azt jól mutatja az is, hogy ezt a (valójában elég sértő) kifejezést már a közbeszéd is átvette. Egy biztos: a férfiak jelentős része különösen vonzódik a szexi anyukákhoz – mi pedig megkérdeztük: miért? Intim--Randizz most! Statisztikailag nyáron könnyebb társat találnihttp://www.life.hu/intim/20160719-statisztikailag-nyaron-konnyebb-tarsat-talalni-ezert-juliusban-augusztusban-randizz.htmlNyáron vajon könnyebb párt találni? A társkeresők többsége (72%) szerint igen, mert több randihelyszín között válogathatunk, és az emberek is nyitottabbak. Ha jó idő van, a szabadban találkozunk a legszívesebben, az alkohol abszolút belefér az első találkán, a fesztiválon indult tartós kapcsolat viszont ritka. Intim--Minden(ki), ami a miénk lett egyszer, azt elveszíthetjük: És ettől félünk!http://www.life.hu/intim/20160719-pilat-gabor-szerint-mindenki-ami-a-mienk-lett-egyszer-azt-elveszithetjuk-es-ettol-felunk.htmlMitől szenvednek ma a párkapcsolatban élők? És a szinglik? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Hogyan lehetünk boldogok? Pilát Gábor elmondja a véleményét a témában. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.