Végre megtudjuk, hogyan jött össze Alica Vikander és Michael Fassbender

Forrás: Wikipédia -
Alicia Vikander romantikus Michael Fassbender
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanág mindketten ott vannak Hollywood legkeresettebb színészei között, ám végre megtudhatjuk, hogyan is jött össze a két sztár. 

Bár korábban szó volt szakításról, most úgy tűnik, mindez kacsa volt. Az idén Oscar-díjjal jutalmazott, 27 éves Alica a legújabb Vanity Fair címlapján szerepel, a vele készült interjúban pedig mesél a szexi színésszel való kapcsolatáról és a győzelméről is.

Forrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

"Az Oscar-gálamindig valami szenzációs dolog volt számomra. Édesanyámmal felhúztuk az órát hajnali kettőre, hogy élőben nézhessük: olyan volt, mintha egy másik univerzumba lépnék. Aztán egyszer csak ott voltam én is, és nyertem. Hát ez valami frenetikus volt."

Alicia a Fény az óceán felett című filmben játszott együtt Fassbenderrel: egy házaspárt alakítottak, akik egy elhagyott ausztrál szigeten élnek. A forgatás is egy igen kietlen helyen volt, ám a kémia érezhetően megvolt közöttük. Alicia bátorsága, vagánysága azonnal megfogta a színészt, aki azóta is támogatja kedvesét a munkákban.

Forrás: Wikipédia

A pár egyébként a forgatás előtti évben már találkoztt a torontói filmfesztiválon, állítólag itt akadt meg először Fassbender szeme a svéd színésznőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.