Pokorny Lia szerelem kapcsolat gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokat dolgozik Pokorny Lia. A színésznő munka után még próbálja behozni a lemaradásait a háztartási teendőkben is. Kikapcsolódásra, szerelmi életre szinte esélye sincsen.

Pokrony Lia nemcsak a színpadon munkálkodik, egy terapeuta barátnőjével is együtt dolgozik különböző szituációs játékokban. Ezeken kívül még ott a háztartás, és természetesen a gyermeke, aki mindig az első helyet foglalja el az életében.

Fotó: M.Schmidt János – Origo

Sokszor kínozza a színésznőt a lelkifurdalás is, hiszen gyakran késő estig játszik. Általában Lia édesanyja segít nekik, de nemrég eltörte a karját, így egy időre magukra maradtak. "Mikor éjszaka hazaérek nem tudom kikérdezni, hogy biztosan tudja-e a tanulnivalót. Fura helyzet, meg kell bíznom benne. Nőként kicsit szétszakadok, néha azon gondolkozom, hogy milyen anya vagyok, hisz nem a gyermekemmel vagyok, hanem dolgozom" - vallotta a színésznő a hot! Magazinnak. Elárulta, nehéz egyeztetnie a magánéletét a munkájával, és azzal, hogy a fia mindent megkapjon.

"A magánélet nem fér bele, a gyerekem az első.

Nem tudok lazítani, nem tudom másképp csinálni. (...) Sok mindenről lemondok ezért a magánéletemben. Így döntöttem, és ezt nem bánom" - szögezte le Pokorny Lia, aki saját bevallása szerint, elijeszti a férfiakat.

7 tipp, ha kikötözős szexbe vágnátok a partnereddel (18+)http://www.life.hu/intim/20160801-tippek-es-trukkok-ha-kikozotos-szexbe-vagnatok-a-partnereddel.htmlA kikötözős szex (vagy szakkifejezzésel bondage, ami a BDSM rövidítésben az első két betűt adja) sokak titkos fantáziája, amit aztán idővel majdnem olyan sokan ki is próbálnak. Hogy az első alkalom ne süljön el rosszul, íme néhány hasznos javaslat. Intim--Hoppá! Orlando Bloom meztelenül pancsizott a tengerben: fotó!http://www.life.hu/intim/20160804-orlando-bloom-a-sztar-meztelenul-furdott-a-parjaval-ime-nehany-pucer-foto.htmlA sztár ezúttal az abszolút kényelmet választotta: pucéran evezett és napozott kedvese, Katy Perry társaságában. Persze a csodás nyaralásról pár igen sokat mutató felvétel is készült. Intim--Görög Zitát körüldongják a férfiak: megvan az új hódolója? http://www.life.hu/intim/20160804-gorog-zita-allitolag-valsagban-a-hazassaga-uj-hodolo-van-a-lathataron.htmlA színésznő 37 évesen is ugyanolyan dögös, mint a pályafutása elején, így nem vélelten, hogy a férfiak szinte azonnal lecsapnak a szingli sztárra. Intim--Hajdú Péter és Sarka Kata: a féltékenység állt közéjük?http://www.life.hu/intim/20160804-hajdu-peter-es-sarka-kata-hazassagi-valsagat-a-feltekenyseg-okozhatta.htmlA külvilág számára eszményi pár házassága válságban van, ezt már ők is beismerték. Az okokról azonban vajmi keveset lehet tudni, azonban sokan úgy vélik, a kölcsönös féltékenység mérgezte meg harmonikus kapcsolatukat. Intim--Végre megtudjuk, hogyan jött össze Alica Vikander és Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/intim/20160802-alicia-vikander-es-michael-fassbander-igy-lett-egy-par.htmlMostanág mindketten ott vannak Hollywood legkeresettebb színészei között, ám végre megtudhatjuk, hogyan is jött össze a két sztár. Intim--Micsoda csók! Gisele Bündchen romantikus képpel köszöntötte szülinapos férjéthttp://www.life.hu/intim/20160803-gisele-bundchen-ferje-tom-brady-szulinapjan-egy-romantikus-kepet-posztolt.htmlAz álompár sajnos nem lehetett együtt a nagy napon. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.