Sokat dolgozik Pokorny Lia. A színésznő munka után még próbálja behozni a lemaradásait a háztartási teendőkben is. Kikapcsolódásra, szerelmi életre szinte esélye sincsen.

Pokrony Lia nemcsak a színpadon munkálkodik, egy terapeuta barátnőjével is együtt dolgozik különböző szituációs játékokban. Ezeken kívül még ott a háztartás, és természetesen a gyermeke, aki mindig az első helyet foglalja el az életében.

Fotó: M.Schmidt János – Origo

Sokszor kínozza a színésznőt a lelkifurdalás is, hiszen gyakran késő estig játszik. Általában Lia édesanyja segít nekik, de nemrég eltörte a karját, így egy időre magukra maradtak. "Mikor éjszaka hazaérek nem tudom kikérdezni, hogy biztosan tudja-e a tanulnivalót. Fura helyzet, meg kell bíznom benne. Nőként kicsit szétszakadok, néha azon gondolkozom, hogy milyen anya vagyok, hisz nem a gyermekemmel vagyok, hanem dolgozom" - vallotta a színésznő a hot! Magazinnak. Elárulta, nehéz egyeztetnie a magánéletét a munkájával, és azzal, hogy a fia mindent megkapjon. "A magánélet nem fér bele, a gyerekem az első. Nem tudok lazítani, nem tudom másképp csinálni. (...) Sok mindenről lemondok ezért a magánéletemben. Így döntöttem, és ezt nem bánom" - szögezte le Pokorny Lia,  aki saját bevallása szerint, elijeszti a férfiakat.