Görög Zitát körüldongják a férfiak: megvan az új hódolója?

Forrás: Facebook/Görög Zita -
modell Görög Zita színésznő válás hódoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 37 évesen is ugyanolyan dögös, mint a pályafutása elején, így nem vélelten, hogy a férfiak szinte azonnal lecsapnak a szingli sztárra. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, még egy éve sincs, hogy Zita úszott a boldogságban, amikor párja eljegyezte. Aztán jött az álomesküvő, de állítólag most kapcsolatuk zátonyra futott. A híresztelések szerint már külön is költöztek. Most azonban újabb információk láttak napvilágot: a színésznőnek állítólag már több hódolója is van - írja a Story Magazin.

Forrás: Facebook/Görög Zita

"Természetesen jól esik, ha szépnek látnak, de csakis magamnak akarok tetszeni. Persze sok bókot kapok a családomtól, és másoktól" - mondta a modell, akit egy fotózás alkalmával ismert meg egy igen befolyásos amerikai úriember. Bár a férfi nagyon kedves volt Zitához, az édesanya egy rövid beszélgetés után könnyedén leszerelte a New York-i ügyvédet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.