Egy évvel ezelőtt halt meg Samantha Fox kedvese. Az énekesnő és Myra Stratton 2003 óta alkottak egy párt. Most azonban úgy tűnik, az egykori kebelcsoda ajtaján újra kopogtat a szerelem.

A most 50 éves Samantha Fox Myra kedvéért vallotta be a nagyvilág előtt, hogy biszexuális, ugyanis a sok futó kalanandja után szerette volna felvállalni társát.

Forrás: Facebook/Samantha Fox

"Már korábban is lefeküdtem nőkkel, de egyikbe sem voltam szerelmes Myra Stratton előtt. Az emberek azt mondják, meleg vagyok... Nem tudom, mi vagyok. Csak annyit tudok, hogy szerelmes vagyok Myrába. Minden porcikámmal szeretem és vele akarom leélni az életemet" - nyilatkozta.

Az énekesnő a Celebrity Big Brother szereplőjeként árulta el, új párja van. A kétgyerekes norvég nőt Linda Birgitte Olsennek hívják. 

"Beleszerettem egy másik nőbe. Néhány hónapja találkoztam vele és nagyon boldog vagyok. Ahogy öregszel, az élet egyre gyorsabban telik. Szerintem a szerelem nagyszerűbb, mint bármi. Nem döntheted el, kibe szeretsz bele. Ha szereted, szereted és kész. Nagyon jól működik a dolog. Aranyos lány és nem ebben az iparban dolgozik, ami csodálatos" - mondta el.