Állítják: három nővel is kavar Vastag Csaba

Forrás: Facebook/Vastag Csaba -
Vastag Csaba szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba magánélete igazi rejtély, az énekes nem nagyon szokott nyilatkozni szerelmeiről, de a szemfüles emberek azért észreveszik, ha nyilvánosan megjelenik valahol egy dekoratív hölgyemény társaságában. Így történt ez a Szigeten is, ahol állítólag nem is csak egy lánynak csapta a szelet.

Vastag Csaba szerelmi életéről évek óta csak találgatni lehet, most épp azt állítják, hogy az énekes egyszerre több lányt is csábítgat, szám szerint hármat. Az első, egy csinos, szőke lány, akivel együtt érkezett a Szigetre, ám a VIP részlegben hamar találkozott egy másik, régi barátnővel.

Forrás: Facebook/Vastag Csaba

A Bors információi szerint Csaba még a civil szőke lánnyal beszélgetett meglehetősen meghitten, amikor megjelent az énekes volt barátnője Kata. Ekkor Csaba átpártolt az egykori szerelméhez, akivel körülbelül 16 évig alkottak egy párt. A lap azt állítja nagyon összemelegedtek: flörtöléssel és szájra puszival telt az este, amit a szőke lány nem nézett jó szemmel, egy idő után ott is hagyta az énekest. Ezek mellett Csaba nemrég hírbe került a Grease musicalbeli partnerével, így lenne ő a harmadik, de azt a híresztelést az énekes Facebook-oldalán cáfolta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.