Vastag Csaba kiborult: kikéri magának, nincs barátnője

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Görgényi Fruzsina Vastag Csaba szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány héttel ezelőtt kezdődtek el azok a híresztelések, miszerint Vastag Csaba egy kolléganőjével került közelebbi kapcsolatba. Az énekes, aki szinte soha nem nyilatkozik magánéletéről, teljesen kiakadt a feltételezések hallatán.

Állították, hogy Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina, akik a Grease musicalben szerelmespárt alkotnak, a színpadon kívül is egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Nem lenne egyedi eset, hogy munkatársak között szövődik szerelmi viszony, de köztük nem alakult ki semmilyen gyengéd kötelék. Csaba ezt a Facebook-oldalán közölte a rajongókkal.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kénytelen volt, ha nem is sokat, de egy kicsit mégis megnyílni a magánéletével kapcsolatban, ugyanis egyre több találgatás indult el Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina viszonyáról, ami az énekes nyilatkozata szerint nem is létezik. Vastag Csaba a Facebook-oldalán leszögezte, nincs barátnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.