Emberként egyedül is kiteljesedhetsz, önmagadat és a hitedet magad is megtalálhatod, de igazi nővé csak igazi férfi mellett válhatsz. És fordítva.

Szüleim kapcsolata nem egy méregdrága luxusvacsorával kezdődött, amikor a sokezres habzóbor elfogyasztása után apám a sportkocsival hazafurikázta anyámat, egy hatalmas zsákolással kimaxolták az estét, majd a harmadik menet után taxit hívtak.

Forrás: Dreamstime

Viszont 50 év házasság után is odafigyelnek egymásra. Anyukám nem tesz sok cukrot és sót az ételbe, odafigyelve apám vérnyomására, édesapám pedig valamiért még úgy tudja, hogy nemcsak hangulatjelekkel lehet kommunikálni, ékezet nélkül kommentelni a tükörszelfit, ellenben egy Nőt függőleges állapotban is meg lehet ölelni.

Rossz vicc lenne, ha arra a kérdésre, hogy "Miért sok a válás manapság?" az lenne a válasz, hogy "Azért, mert sok a házasság." Pedig ez nem vicc, inkább valóság, hiszen a kapcsolatok zöme nemhogy az 50 évet nem éri meg, hanem az 5 napot sem. De minthogy rossz alapanyagból nem tudsz jó vacsorát főzni, addig egy rikoltozó feminista és egy szívdöglesztő macsó találkozása sem lesz szerencsés.

Forrás: Pilát Gábor
A szerzőről
A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról