Interneten árulja szüzességét a lány, hogy fizetni tudja tanulmányait

szex szüzesség pénz orosz egyetem felnőtt költség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az interneten árulja szüzességét az orosz lány, Ariana, ugyanis külföldön szeretné folytatni tanulmányait, ehhez pedig sok pénzre van szüksége!

Eddig az igazira várt a 20 éves Ariana, de úgy döntött, elég volt. Az interneten árulja szüzességét, hogy pénzt szerezzen külföldi tanulmányaira. Az egyetem és a lakásbérlés is drága, úgy véli, ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a pénzszerzésnek.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

"Sok diák kénytelen nagyon sok problémával megküzdeni a tanulmányaik során. Dolgozniuk kell, hogy legyen elég pénzük. Én külföldön akarok tanulni, az iskola és a bérleti díjak is nagyon magasak" - mondta a lány a The Sunnak. Hozzátette, a szülei nem tudnak az akciójáról, de biztos benne, el tudná magyarázni nekik, ha kiderülne.

Ariana átszámítva több mint 45 millió forintért árulja szüzességét, és nem ő az egyetlen,

egyik barátnője is hasonló módon akar gyorsan pénzhez jutni. Ariana azt mondta, eddig a megfelelő emberre várt, az igazira, de elege lett. "Miért várjak tovább? Miért kellene elveszítenem a szüzességem valakivel, aki később összetöri a szívem?" - véli a lány, aki reméli, hogy egy olyan ember "vásárolja" meg, aki tisztelettel fog vele bánni.

VV Soma elölről és hátulról is rendesen megdolgozta Evelint - Videó (18+)http://www.life.hu/intim/20160928-valovilag-8-vv-soma-es-vv-evelin-is-szexeltek-a-villaban.htmlBelelendültek a szexbe a villalakók! Olyannyira, hogy Tivy és Zseraldin, valamint Dina és Lóri szexe után most Soma és Evelin esett egymásnak. Intim--Leszbizés: VV Vivi ésVV Mici a zuhany alatt cirógatták egymás mellét (18+)http://www.life.hu/intim/20160927-vv-vivi-es-mici-egymas-mellet-simogattak-a-zuhany-alatt.htmlA bolondos szőkeség, VV Vivi kíváncsi természet. Attól sem riad vissza, hogy mások keblét taperolja. Zuhanyzás közben Mici mellét simogatta, aki viszonozta is az érdeklődést. Intim--Várkonyi Andrea vallomása: Bochkor Gábor így nem hajlandó szexelnihttp://www.life.hu/intim/20160927-varkonyi-andrea-elmeselte-bochkor-gabor-mit-nem-csinal-az-agyban-nem-hajlando-micimackos-agynemuben.htmlVárkonyi Andrea új műsorában nemcsak másokat beszéltet, saját magánéletéről is megoszt intim titkokat. Legutóbb például azt mesélte el, hogy Bochkor Gábor hogyan nem hajlandó vele együtt lenni. Intim--Az első szex a lányoknak pocsék, a fiúknak meg rövidhttp://www.life.hu/intim/20160926-ordog-nora-buda-marci-toth-andi-a-fogamzasgatlas-szeptember-26-ai-vilagnapjan.htmlA fogamzásgátlás szeptember 26-ai világnapján Ördög Nóra, Buda Marci, az X-Faktorból ismert Tóth Andi, Dr. Szőnyi György szülész-nőgyógyász szakorvos és Séllei Györgyi szexedukátor arra keresték a választ, hogyan tanuljuk meg a jó szexet, ha a szüleink nem segítenek minket ebben. Első alkalmakról, védekezésről, abortuszról és tévhitekről beszélgettünk az Évezredes fogamzásgátlás című kiállítás megnyitóján. Intim--Forgófejes nyuszivibrátort teszteltünkhttp://www.life.hu/intim/20160925-smile-swirly-bunny-nyuszi-hopp-rozsaszin-nyulacskvibratort-tesztelt-dori-es-krisztian.htmlSzámtalan vígjátékban láthattuk már feltűnni ezt az ikonikus örömszerzőt, mégis csak kevesen próbálták ki, mi az. Nos, a forgófejes vibrátorról van szó, ami bizonyára minden nő fantáziáját megmozgatta már, életében legalább egyszer. Így volt ezzel Dóri is, ezért legújabb tesztünkben a Smile Swirly Bunny dupla motoros vibrátorát invitáltuk az ágyunkba. IntimOrigoKínos! Kivillantott here került a nyomtatott újságbahttp://www.life.hu/intim/20160924-kivillantott-here-kerult-az-ausztral-border-mail-cimu-lapba.htmlHatalmas baki miatt került a világ figyelmének középpontjába egy ausztrál lap, ami csak egy labdarúgócsapat edzőjének visszavonulásáról szeretett volna hírt adni. A csoportképen azonban egy nem várt testrész is feltűnt: egy here, amit a szerkesztők nem vettek észre, és így került nyomtatásba az újság! IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.