Dögös papák aputestben - Mert nem csak a kockás a szexi!

Forrás: Youtube -
Pierce Brosnan Chris Noth Vince Vaughn szexi apák Christian Bale aputest Adam Sandler Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leonardo DiCaprio volt az első aputestű sztár, Mackenzie Pearson pedig az az egyetemista lány, aki kitalálta a dadbod kifejezést, és elterjesztette a világban. Azóta van már aputestalkatú Ken baba, és a nők gondolatban felkészültek arra, hogy az ő pasijuk is így végzi majd.

Senki ne aggódjon azonban előre, egyáltalán nem gáz, ha a párunk, a férjünk vagy éppen az apukánk testesedésnek indul, leáll picit a sportolással, vagy csak ideig-óráig egy fokkal igénytelenebben adja elő. Ettől függetlenül még lehet olyan szexi, mint ezek a negyven feletti apukák, akik az aputestük ellenére mind a mai napig szívdöglesztőek.

Adam Sandler

Az 50 éves amerikai színész és producer 2003-ban vette el a feleségét, Jackie Sandlert, akitől két gyermeke született, Sadie Madison és Sunny Madeline Sandler. Magánéletéről és a szeretteiről csak keveset tudni, mivel teljes mértékben elzárja a családját a média világától. Egyvalamit azonban nem titkol. Méghozzá a testét, amit büszkén vállal a filmjeiben is.

Adam és Jackie Sandler Forrás: AFP

Vince Vaughn

A 46 esztendős amerikai színész korábban Jennifer Aniston párja volt. A színésznővel még nem vállalt gyereket, később azonban két gyönyörű kislány apukája lett. Lochlyn Kyla és Vernon Lindsay Vaughn egész biztosan nagyon büszkék a papájukra, és annak testalkatára is.

Vince Vaughn az Ünneprontók ünnepe című filmben Forrás: Youtube

Pierce Brosnan

A 63 éves ír-amerikai színész és producer négygyermekes apuka, leszármazottjai Sean, Dylan, Charlotte és Chrisés Paris Brosnan. Úgy tudni, Pierce 1977-ben találkozott Cassandra Harris ausztrál színésznővel, akivel 1980-ban házasodtak össze. 1987-ben azonban a neje súlyosan megbetegedett, nem sokkal később pedig petefészekrákot diagnosztizáltak nála, amibe 1991-ben belehalt. Jelenlegi feleségével 1994-ben találkozott, és 2001-ben keltek egybe.

Pierce Brosnan fiával, Dylan Brosnannal Forrás: AFP

Christian Bale

A 42 éves, walesi születésű Oscar- és Golden Globe-díjas brit színész és kedvese, Sibi immáron két gyermek büszke szülei. Emmeline és Joseph Bale édesapja kollégáihoz hasonlóan mindig is igyekezett megvédeni családját a bulvársajtótól.

Aputestét legjobban az Amerikai botrány című filmben domborította ki.

Christian Bale az Amerikai botrány című filmben Forrás: Youtube

Russell Crowe

Az 52 esztendős, Oscar-díjas ausztrál filmszínész két gyermek apukája, Tennyson Spenceré és Charles Spenceré.

Russell Crowe családjával Forrás: Northfoto

Chris Noth

A Szex és New York 61 esztendős Mr. Bigje párját, Tara Lynn Wilsont a The Cutting Room munkálatai során ismerte meg. Fiuk, Orion Christopher Noth 2008 januárjában született. Big már Carrie Bradshaw oldalán is az aputestet képviselte a vásznon, csak akkor még nem volt meg rá ez a kifejezés. Szerencsére mára megalkották.

Chris Noth kisfiával, Orion Christopherrel Forrás: Instagram/chrisnothofficial, Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.