VV Mici és Krisztián kapcsolata az utóbbi időben elmélyülni látszik és bár még semmi komoly nem történt köztük, a párbaj előtti este azért egy kicsit átengedték magukat a kényeztetésnek.

VV Micit és Zseraldin küzdöttek meg egymással vasárnap este, a párbaj pedig Mici győzelmével zárult. A szőke bombázó nagyon aggódott, hogy ha esetleg alul marad, akkor el kell válnia Krisztiántól, akivel az utóbbi időben igen szoros barátságot ápol. A félelem vagy a párbaj előtti drukk össze is hozta őket: a paplan alatt kényeztették egymást.

Bár már korábban is voltak hasonló pajzán jeleneteik, addig mégsem merészkedtek el, hogy egymás intim részeihez nyúljanak. Akkor saját magukat simogatták a másik mellett feküdve. Ezúttal viszont megtört a jég. 

 Az éjszakai kielégülés utáni reggelen a párocska meg is beszélte pár órával ezelőtti élményeit. Mindketten élvezték a történteket, de űr maradt bennük, ugyanis a kézzel való kényeztetés számukra már nem okoz kielégülést. Mici viszont megígérte, hogy a párbaj után befejezik, amit az éjszaka elkezdtek.