intim pillanat VV Mici VV Krisztián Való Világ 8
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Mici és Krisztián kapcsolata az utóbbi időben elmélyülni látszik és bár még semmi komoly nem történt köztük, a párbaj előtti este azért egy kicsit átengedték magukat a kényeztetésnek.

VV Micit és Zseraldin küzdöttek meg egymással vasárnap este, a párbaj pedig Mici győzelmével zárult. A szőke bombázó nagyon aggódott, hogy ha esetleg alul marad, akkor el kell válnia Krisztiántól, akivel az utóbbi időben igen szoros barátságot ápol. A félelem vagy a párbaj előtti drukk össze is hozta őket:

a paplan alatt kényeztették egymást.

Bár már korábban is voltak hasonló pajzán jeleneteik, addig mégsem merészkedtek el, hogy egymás intim részeihez nyúljanak. Akkor saját magukat simogatták a másik mellett feküdve. Ezúttal viszont megtört a jég.

Az éjszakai kielégülés utáni reggelen a párocska meg is beszélte pár órával ezelőtti élményeit. Mindketten élvezték a történteket, de űr maradt bennük, ugyanis a kézzel való kényeztetés számukra már nem okoz kielégülést. Mici viszont megígérte, hogy a párbaj után befejezik, amit az éjszaka elkezdtek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.