fotósorozat prostituált Kuba szexmunkás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fotósorozat készült a kubai örömlányokról, akiket éppen munka előtt, közben vagy után kaptak lencsevégre. Megdöbbentő fotók következnek.

"Jinetaras" - így hívják azokat a nőket Kubában, akik pénzért árulják a testüket. A megfelelő honoráriumért cserébe ezek a lányok technikailag bármire kaphatóak.

Találkozhatunk velük szórakozóhelyeken és az utcán is, nincs kifejezett törzshelyük, mindenhol jelen vannak, ahol nyüzsögnek az emberek. Általában a szigetre érkező turisták számára nyújtanak szolgáltatást és örömöt, de a helyiek körében is híresek és keresettek.

Ez a fotósorozat január 1-jén készült, és rendkívül érzékletesen mutatja be a szexmunkás életforma sajátosságait. A fotók igen bizarr hangulatot keltenek. Képgaléria készült a 2016-os év legjobb fenekeiről is.

/1701/Durva20171291646Két műsorvezetővel pótolják Kálmán Olgát?http://www.life.hu/news/20161230-musorvezetot-keresnek-kalman-olga-helyere.htmlDecember 17-én Kálmán Olga felmondott, és a konkurens csatornához, a Hír Tv-hez igazolt át. A hír futótűzként terjedt, de azt még nem tudni, hogy kit ültetnek a helyére. NewsOrigoZacher Gábor szerint Magyarország idén szilveszterkor is hozta a formájáthttp://www.life.hu/news/20170102-zacher-gabor-szerint-iden-szilveszterkor-is-hozta-a-formajat-magyarorszag.htmlSajnos az idei szilveszter sem múlhatott el anélkül, hogy alkoholmérgezés miatt kórházba ne került volna néhány ember. Pontosan 330-an kötöttek ki a toxikológiai osztályon, közülük sokan kiskorúak voltak. NewsOrigoEgy kanadai és egy orosz nő is a halálos áldozatok között vanhttp://www.life.hu/news/20170102-isztambuli-merenylet-egy-kanai-es-egy-orosz-no-is-meghalt.htmlEgy kanadai és egy orosz nő is meghalt a szilveszter éjszaka végrehajtott, összesen 39 halálos áldozatot követelő isztambuli terrortámadásban - derült ki kanadai és orosz hivatalos közlésekből.News--Kiszabadult a csecsemő-sorozatgyilkoshttp://www.life.hu/news/20170102-kiszabadult-a-csecsemo-sorozatgyilkos-sulysap-ilona.htmlIlonáta bíróság 2009-ben ítélte 12 év börtönbüntetésre, több emberen elkövetett, 14. életévét be nem tölött személy elleni emberölés miatt. A nő 2016 novemberében szabadult jó magaviselet miatt.News--Elhunyt William Cristopher amerikai színészhttp://www.life.hu/news/20170101-elhunyt-william-cristopher-amerikai-szinesz-84-eves-koraban.html Szombaton, 84 éves korában elhunyt William Cristopher, amerikai színész – közölte a tmz.com. NewsAFPA legcsodásabb szilveszteri tűzijátékok - Így búcsúztunk 2016-tólhttp://www.life.hu/news/20170101-a-legcsodasabb-szilveszteri-tuzijatekok.htmlÁllítják, hogy aki igazán odavan a tűzijátékért, annak Dubajba kell egyszer szilvesztereznie... Az alábbi képeket látva, azért jónéhány nagyvárosban nem csalódnánk. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.