Máris itt van A szürke ötven árnyalata 3. első ízelítője: Videó!

Forrás: fiftyshadesmovie.com -
Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan A szabadság ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Láttuk moziban A sötét ötven árnyalatát, és nem igazán nyerte el a tetszésünket. Ennek ellenére biztos, hogy a harmadik részt is megnézzük majd, amit 2018-ra ígérnek. És amibe már most belepillanthatunk.

Aki kivárja, hogy leperegjen A sötét ötven árnyalata végefőcíme, annak jutalma egy rövid ízelítő, ami a trilógiát lezáró harmadik részhez hivatott kedvet csinálni.

A sötét ötven árnyalata Forrás: fiftyshadesmovie.com

Szerencsére nem kell végigszenvedni érte a film után a stáblistát is, hiszen ahogy az történni szokott a végefőcím végén elrejtett kedvcsinálókkal, ez is utat talált az internetre. Lássuk hát!

"Ünnepélyesen megfogadom, hogy amíg csak élünk, hűségesen foglak szeretni és védelmezni” - mondja Christian, beteljesítve ezzel a könyvsorozat rajongóinak vágyálmát. Úgy tűnik, hogy lesz is kitől védelmeznie Anastasiát, a teaser végén ugyanis valami riasztó dolog történik.

Mint ismeretes, a második és a harmadik részt egyszerre forgatták le, így A szabadság ötven árnyalatára csak egy évet kell várni, 2018. február 9-től lesz látható a mozikban - írja az Origo Filmklub.

Igazi butapornó: A sötét ötven árnyalatában benne van minden, amit a férfiak gondolnak a szexrőlhttp://www.life.hu/intim/20170208-a-sotet-otven-arnyalata-szoftos-pornofilmnek-is-gyenge.htmlHetekkel ezelőtt vettem meg a jegyeket, mert az elsők között akartam átélni A sötét ötven árnyalatát, hogy ne befolyásolhasson kritika, olyanoktól, akik az egészet utálják, és nem értik, mit kell ebben látni. A Szex és New York-mozi óta nem voltam ilyen izgatott, és álmomban sem gondoltam volna, hogy mikor kilépek a teremből, és kidobom a popcornos dobozt, nem lesz egyetlen gondolatom sem a filmről. Vigyázat, spoilerveszély! Intim--A sötét ötven árnyalata: így hat a nők szexuális egészségére a mamipornóhttp://www.life.hu/drlife/20170213-a-sotet-otven-arnyalata-hatasa-a-szexualis-egeszsegre.htmlMúlt hét óta ismét Szürke-lázban ég az egész világ. Tovább folytatódik Anastasia Steele és Christian Grey románca E. L. James folytatásos regényének második része alapján. De miért nem tündérmese A sötét ötven árnyalata? Hogyan befolyásolja mindez a női szexualitást, és idealizálja a bántalmazó kapcsolatban élést? Dr. Life--Botrányos villantások A sötét ötven árnyalata premierjén - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20170203-heti-stilusmustra-szerepel-benne-dakota-johnson-karlie-kloss-helen-mirren.htmlA Screen Actors Guide díjátadó gála ütős kezdés volt hétfő hajnalra virradóra, habár a csodás ruhaköltemények mellett az eltorzult celebtestekről szólt a vörös szőnyeges bevonulás. Nézzük, mik történtek azóta Hollywoodban! Trend--Újabb forró jelenetek A sötét ötven árnyalata című filmbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170130-forro-jelenetek-sotet-otven-arnyalata.htmlMár csak néhány nap és láthatjuk a 21. századi erotikus szerelmi történet következő részét. TV + Sztárok--Végre itt vannak A sötét ötven árnyalatának esküvői képei!http://www.life.hu/trend/20170118-a-sotet-otven-arnyalata-eskuvoi-kepek.htmlA szürke ötven árnyalata után, idén Valentin napon végre láthatják a rajongók az erotikus románc következő részét, A sötét ötven árnyalatát. A film kedvelői már tűnök ülve várják a folytatást. Már csak pár hét és mehetünk a mozikba, addig is itt vannak a legújabb filmbéli jelenetek: esküvői fotókon Anastasia és Christian. Trend--Minden eddiginél részletesebb előzetessel rukkolt elő A sötét ötven árnyalatahttp://www.life.hu/sztarok/20170103-ujabb-reszletek-a-sotet-otven-arnyalatabol.htmlAkit magával ragadott Christian és Anastasia szexi és nem mindennapi romantikus története, már tűkön ülve várja a folytatást. Már csak alig egy hónap és végre Valentin napon újra átélhetjük az erotikus tündérmese adta újabb élményt. Ezúttal viszont sosem látott új részleteket mutatunk a filmből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.