Láttuk moziban A sötét ötven árnyalatát, és nem igazán nyerte el a tetszésünket. Ennek ellenére biztos, hogy a harmadik részt is megnézzük majd, amit 2018-ra ígérnek. És amibe már most belepillanthatunk.

Aki kivárja, hogy leperegjen A sötét ötven árnyalata végefőcíme, annak jutalma egy rövid ízelítő, ami a trilógiát lezáró harmadik részhez hivatott kedvet csinálni.

A sötét ötven árnyalataForrás: fiftyshadesmovie.com

Szerencsére nem kell végigszenvedni érte a film után a stáblistát is, hiszen ahogy az történni szokott a végefőcím végén elrejtett kedvcsinálókkal, ez is utat talált az internetre. Lássuk hát!

"Ünnepélyesen megfogadom, hogy amíg csak élünk, hűségesen foglak szeretni és védelmezni” - mondja Christian, beteljesítve ezzel a könyvsorozat rajongóinak vágyálmát. Úgy tűnik, hogy lesz is kitől védelmeznie Anastasiát, a teaser végén ugyanis valami riasztó dolog történik.

Mint ismeretes, a második és a harmadik részt egyszerre forgatták le, így A szabadság ötven árnyalatára csak egy évet kell várni, 2018. február 9-től lesz látható a mozikban - írja az Origo Filmklub.