A szívbajt hozta felhasználóira a Pornhub pornóoldal. A szerkesztők április elseje alkalmából ijesztgettek, nem is akárhogyan.

Többen érezhették úgy, hogy megnyílik alattuk a föld, amikor videót néztek a Pornhubon, egy felugró ablakban pedig a következő üzenetet kapták:
"A videót a rendszer automatikusan megosztotta a szociálismédia-profiloddal." 
Két választási lehetőséget is felkínáltak, a bepánikolt felhasználók vagy megköszönhették a Pornhubnak a lehetőséget, vagy kérhették a művelet visszavonását – adta hírül a Mirror. Feltételezzük, hogy az első variációt igen kevesen választották!