Csúnyán átverte felhasználóit a legismertebb pornóoldal, a Pornhub

április 1. Pornhub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szívbajt hozta felhasználóira a Pornhub pornóoldal. A szerkesztők április elseje alkalmából ijesztgettek, nem is akárhogyan.

Többen érezhették úgy, hogy megnyílik alattuk a föld, amikor videót néztek a Pornhubon, egy felugró ablakban pedig a következő üzenetet kapták:

"A videót a rendszer automatikusan megosztotta a szociálismédia-profiloddal."


Két választási lehetőséget is felkínáltak, a bepánikolt felhasználók vagy megköszönhették a Pornhubnak a lehetőséget, vagy kérhették a művelet visszavonását – adta hírül a Mirror. Feltételezzük, hogy az első variációt igen kevesen választották!

Lefilmezte az ápoló, ahogy egy nő ánuszából eltávolítanak egy beszorult vibrátorthttp://www.life.hu/intim/20170401-lefilmezte-az-apolo-ahogy-egy-no-anuszabol-eltavolitanak-egy-beszorult-vibratort.htmlA felvételt a netre is feltöltötte... Intim--Pornófilmet forgattak Budapest belvárosában (18+)http://www.life.hu/intim/20170401-pornofilmet-forgattak-budapest-belvarosaban.htmlA tavaszias időjárás a pornósokat is az utcára csalogatta, a Duna-korzón láttak munkához. Intim--Szexvideókat hirdettek Michael Schumacher síbalesetévelhttp://www.life.hu/intim/20170331-szexvideokat-hirdettek-michael-schumacher-balesetevel.htmlA nagyobb siker érdekében a "Michael Schumacher síbalesete" címmel hirdette pornóvideóját több szexmunkás lány a Youtube-on.IntimAFPFotósorozat készült dolgozó szexmunkásokról (18+)http://www.life.hu/intim/20170331-igy-neznek-ki-a-dolgozo-szexmunkasok.htmlA fotográfus nő úgy döntött, megpróbálja egy másik szemszögből megközelíteni a szexmunkások életét. Legújabb fotókönyvébe nemcsak képek, hanem interjúk is kerültek a prostituáltakkal. IntimOrigoEgyesítsd az energiákat!http://www.life.hu/intim/20170327-pilat-gabor-tabuk-nelkul-a-parkapcsolatrol-egyesitsd-az-energiakat.htmlValószínűleg sok embernek megváltozna a szépségideálja, ha lelkeket látna, és nem testeket. Sőt nem is kell különleges képességekkel rendelkeznünk ahhoz, hogy megtapasztaljuk, sok intelligensnek tűnő embernél már a szájuk kinyitásával jelentősen gyérül a hatás. IntimThinkstockElképesztően nagy pénisze van a férfinak - Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20170330-hatalmas-peniszevel-riogat-a-ferfi.htmlHihetetlen videó került napvilágra nemrég, amin egy férfi lóbálja óriási péniszét. Intim



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.