Fodor Zsóka nem tudja, mikor vesztette el a szüzességét

Forrás: Polyák Attila/Origo -
szüzesség Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsóka szívesen és nyíltan beszélt a szerelméről, aki minden tekintetben az első férfi volt a színésznő életében. Ő volt ugyanis, aki nővé tette a Barátok közt Magdi anyusát, viszont a színésznő nem tudná pontosan megmondani, hogy mikor is történt a nagy esemény.

Fodor Zsóka nagyon nagy szerelembe esett 14 évesen, ám akkor még túl fiatal volt egy komoly kapcsolathoz egy 4 évvel idősebb fiúval. Plátói szerelem alakult ki köztük, Ferenc mindig elkísérte Zsókát a villamoshoz iskola után, ám egy alkalommal hiába várták a járművet, az nem érkezett meg.

Fodor Zsóka nem tudja, mikor vesztette el a szüzességét Forrás: Polyák Attila/Origo

"Akkoriban Albertfalván laktam az édesapámmal és a feleségével. Ám 1956. október 23-án hiába mentünk a megállóba, csak a teherautók jöttek egymás után. Végül valahogy este tizenegyre hazajutottam, apámnak pedig már lendült a keze, amikor megszólaltam: édesapám, képzeld, kitört a forradalom! Mire ő: aki ilyen tehetségesen hazudik, az nem érdemli, hogy megüssék" – mesélte Fodor Zsóka, aki elszakadt szerelmétől, mert másik iskolába iratkozott. 3 évvel később azonban újra összefutottak, akkor már be is teljesedhetett a szerelmük.

Minden tekintetben ő volt az első szerelmem. Általa lettem nő is, de hogy pontosan mikor, azt nem tudom

mondta a Borsnak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.