Fodor Zsóka szívesen és nyíltan beszélt a szerelméről, aki minden tekintetben az első férfi volt a színésznő életében. Ő volt ugyanis, aki nővé tette a Barátok közt Magdi anyusát, viszont a színésznő nem tudná pontosan megmondani, hogy mikor is történt a nagy esemény.

Fodor Zsóka nagyon nagy szerelembe esett 14 évesen, ám akkor még túl fiatal volt egy komoly kapcsolathoz egy 4 évvel idősebb fiúval. Plátói szerelem alakult ki köztük, Ferenc mindig elkísérte Zsókát a villamoshoz iskola után, ám egy alkalommal hiába várták a járművet, az nem érkezett meg.

Fodor Zsóka nem tudja, mikor vesztette el a szüzességétForrás: Polyák Attila/Origo

"Akkoriban Albertfalván laktam az édesapámmal és a feleségével. Ám 1956. október 23-án hiába mentünk a megállóba, csak a teherautók jöttek egymás után. Végül valahogy este tizenegyre hazajutottam, apámnak pedig már lendült a keze, amikor megszólaltam: édesapám, képzeld, kitört a forradalom! Mire ő: aki ilyen tehetségesen hazudik, az nem érdemli, hogy megüssék" – mesélte Fodor Zsóka, aki elszakadt szerelmétől, mert másik iskolába iratkozott. 3 évvel később azonban újra összefutottak, akkor már be is teljesedhetett a szerelmük. Minden tekintetben ő volt az első szerelmem. Általa lettem nő is, de hogy pontosan mikor, azt nem tudom megmondani, mert annyira féltünk az együttlét lehetséges következményeitől, hogy lassan, mindig egy lépcsővel továbblépve haladtunk előre" – mondta a Borsnak a színésznő, akiről nemrég azt híresztelték, hogy kuplerájt üzemeltetett.