Gusztustalan álhír terjed Fodor Zsókáról: azt állítják, kuplerájt üzemeltet

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
Magdi anyus kupleráj Fodor Zsóka álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg ismerőse aggódva hívta fel Fodor Zsókát, akiről az elmúlt napokban az a hír terjedt a neten, hogy kuplerájt üzemeltet. Hiába nyilvánvaló, hogy hazugságról van szó, nagyon sokan bedőltek az állításnak.

Nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó, hogy valamilyen hírességről álhír kerül fel az internetre. Nemrég Fodor Zsóka esett áldozatul egy hazug oldalnak, amely azt állította róla, hogy kuplerájt üzemeltetett. Az oldal szerint mindenki Magdi anyusa lebukott az örömtanyával, és rendőrkézre került.

Undorító álhír terjed Fodor Zsókáról Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Hien újra randizik: Amerikában keresi a hozzá való férfithttp://www.life.hu/sztarok/20170126-ujra-randizik-hien-amerikaban-keresi-az-igazit.htmlHien magánélete egy csukott könyv, főleg mióta Amerikában él az énekesnő. Nyilatkozni sem sűrűn szokott, ám most megtudhattuk, hogy milyen férfi is az ő ideálja, és megtalálta-e már! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huLagzi Lajcsi biztosítási pere véget érhet: peren kívüli egyezséget kötnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170126-lagzi-lajcsi-peren-kivul-egyezett-meg-iztositojaval.htmlLagzi Lajcsi perelte biztosítóját mivel az nem fizette meg az őt ért kárt: 2012-ben leégett a magtára, de pénz helyett csalás gyanújával indítottak nyomozást. Lajcsi bíróságra vitte az ügyet, a tárgyalást szerdára tűzték ki, de minden jel arra mutat, hogy sikerül megegyezni a biztosítóval. TV + SztárokOrigoJane Fonda újra szingli!http://www.life.hu/sztarok/20170126-jane-fonda-ujra-szingli.htmlA hollywoodi ikonnak, Jane Fondának nincs túl nagy szerencséje a férfiakkal. Három zátonyra futott házasság után a Richard Perry-vel folytatott kapcsolata is tönkrement.TV + Sztárok--Magyar milliárdos zaklatta Sarka Katáthttp://www.life.hu/sztarok/20170126-magyar-milliardos-zaklatta-sarka-katat-penzt-ajanlott-neki.htmlAlig tudott szabadulni a milliárdos zaklató telefonjaitól Hajdú Péter (még)felesége, Sarka Kata. Az üzletember furcsa módját választotta az udvarlásnak. TV + Sztárok--Justin Bieber utálja Selena Gomez új párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170125-justin-bieber-utalja-selena-gomez-uj-szerelmet.htmlAz egykori sztárpár már egy ideje nincs együtt, de Justin még nem tette túl magát a múlton: egyáltalán nem szimpatizál Selena új pasijával. TV + Sztárok--Rubint Réka sms-ben dicséri reggelente Demcsák Zsuzsáthttp://www.life.hu/sztarok/20170125-rubint-reka-uzenetben-dicseri-demcsak-zsuzsat.htmlRubint Réka igyekszik mindenben a pozitívumot meglátni, és kimutatni is a környezete felé a jó dolgokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.