Idegenvezetés a Playboy-palotában: Videó!

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
Playboy Hugh Hefner palota felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig is érdekelt, hogy hol él Hugh Hefner a Playboy-lányokkal? Szívesen bekukucskálnál a szobákba? Most megteheted!

Cooper Hefner, Hugh Hefner fia idejében felismerte, hogy a cégnek haladnia kell a korral, és neki is mindig valami újat kell mutatnia a rajongóknak, ha öregkoráig szeretne megélni a Playboyból.

Újabb titkok kerültek napvilágra a Playboy magazinról Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Éppen ezért a modern technika és az internet segítségével Cooper elkészítette a Playboy-palota virtuális változatát, így pedig mindenki betekintést nyerhet a villába, aki csak szeretne. A fiatal férfi idegenvezetői szerepet betöltve kíséri végig a látogatókat az épületen, és a séta közben egy-egy pikáns infót is megtudhatunk.

Természetesen a váratlanul felbukkanó nyuszilányok sem maradhattak el, nélkülük szinte semmit nem ér a palota - írta meg a Playboy.com

Ezt mondta Pachmann Péter Playboyról: Videó!

A Life.hu riportere, Domszky László beszélgetett Pachmann Péterrel a Playboy-gálán. A műsorvezető elárulta, mit gondol a nyuszis magazinról. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.