Araneae „Ari" Mactans hivatásos domina, akivel a DailyMail készített interjút arról, hogyan éli a mindennapjait.

Az angol nő fiatalon a gótikus stílusért rajongott, és tudatosan kereste a hozzá hasonlóak társaságát. 19 évesen tapasztalta meg azt először, hogy milyen dominának lenni, amikor egy klubban megkorbácsolt egy számára ismeretlen férfit. Azt mondta, a pasas minden egyes csapástól jobban felizgult, ő pedig azt érezte, hogy hatalma van. Ari rögtön tudta, hogy ez az, amit csinálni szeretne, ez lenne számára az álommunka. 25 éves korában végre teljesült a vágya, ekkor lett főállású domina, felvette a Domina Araneae művésznevet, és készített magának egy honlapot is. Innentől pedig nem volt megállás, ömlöttek hozzá a megkeresések, a kuncsaftok furcsábbnál furcsább kérései. 

90 milliót keresett férfiak kínzásából a domina, Araneae MactansForrás: Origo

"Volt olyan ügyfelem, aki azt akarta, hogy a lábaimmal fojtogassam. Egy másiknak az volt a kérése, hogy alázzam meg. Furcsa kérések ezek, de én nem ítélek el senkit. Sokan ferde szemmel néznek rám amiatt, amit csinálok. Tény, hogy nem átlagos foglalkozásom van, a mindennapjaim azonban egyáltalán nem unalmasak" – mondta a DailyMailnek Ari, aki azt szereti legjobban, amikor a kuncsaftjai nemi szervét rugdoshatja. Olyan is előfordult, hogy Araneae egyik ügyfele azt kérte, hogy megkaphassa a használt, izzadt sportzoknijait. A domina az elmúlt 10 évben nagyjából 90 millió forintot keresett különös munkájával.

90 milliót keresett férfiak kínzásából a domina, Araneae MactansForrás: Facebook

A nő állítja, hogy a legtöbben azért keresik meg őt, hogy megmentsék a házasságukat, otthon ugyanis nem élhetik ki szexuális fantáziáikat. Szolgáltatásai között nem szerepel a szex, senkivel sem fekszik le, de barátja így sem igazán örül annak, hogy dominaként keresi a kenyerét. Arinak havonta körülbelül 20 ügyfele van.