Így hirdesd magad a neten, ha pasit akarsz fogni

Forrás: Thinkstock -
társkereső párkapcsolat Tinder szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olvasva a netes társkeresők bemutatkozó szövegeit, rá kellett jönnöm, hogy a többségük dög unalmas. És ha én ezt női szemmel is így látom, akkor vajon mit érezhet egy férfi? Szerintem ezeknél még az autós hirdetéseket is szívesebben olvassák, ezért arra gondoltam, mi lenne, ha eszerint próbálkoznának a nők is a bemutatkozással? Például így:

Fiatal, agilis, szingli

26 éves, hibátlan karosszériájú, önálló budapesti garázzsal rendelkező nő keresi hasonló kondíciókkal bíró társát. Kevés kilométeres (gyárilag, nem visszatekert), újszerű, jó teherbírású motorral felszerelt, rendszeresen szervizelt.

Fiatal, agilis, szingli keresi... Forrás: Thinkstock

Többgyermekes, elvált nő

42 éves, lendületes, magas fordulatszámon pörgő motorral rendelkező nő keresi hasonló paraméterekkel élő partnerét. Helyenként karcolások és koccanások érték, melyek márkaszervizben kerültek javításra.

Lökhárítója kissé megereszkedett az évek során, de ezt is szakszerűen orvosolták. Előző tulajdonosának köszönhetően több utánfutóval is rendelkezik, amelyek fix tartozékai az ajánlatnak, de nevezzük őket inkább ajándéknak.

Ezzel a módszerrel talán könnyebb felhívni a pasik figyelmét Forrás: Thinkstock

Elvált, idősödő nő

62 éves, családi flottából kivált, veterán hölgy keresi élete párját. Megkímélt, szép állapotú, puha bőrülésekkel és egyéb extrákkal.

Korából fakadóan némi traumát élt át, melynek hatására több elem is cserére, fényezésre szorult. Ez azonban szabad szemmel egyáltalán nem látható, esztétikai értelemben makulátlan.

Tinder-tippek pasiszemmel: 5 ötlet a sikerhez

Korunk legnépszerűbb randialkalmazása többek között pont annak köszönheti sikerét, hogy a használata a legkevésbé sem túlbonyolítható – ugyanakkor néhány egyszerű tipp segítségével könnyen növelheted az esélyeidet. Férfiúi szemszögből vizsgáltuk meg: mitől lesz vonzóbb egy női Tinder-profil?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.