Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokszor megyünk bele csatározásokba a környezetünkkel, miközben nem is tudjuk, hogy igazából kivel és mivel harcolunk. Hányszor érezted egy otthoni veszekedés után, hogy nyertél? Gyanítom nem sokszor, ugyanis az ego pillanatnyi kielégülésén túl, egy ilyen esetben nem tud stabil maradni a győzelem diadalittas érzése, ugyanis egy veszekedésnek nem lehet valódi győztese.

Lehet, hogy nem a jó ellenséggel harcoltál

Ne idomítsd a párod, nem a te dolgod! Akármekkora vadállatnak gondolod, nem te vagy az idomára, és nem te vagy a bírája. A legnagyobb bánatot ugyan mindig az igazság elutasítása hozza, de ezt ráerőltetni nem tudod senkire. Van olyan, hogy

valaki akkor sem ismerné fel az igazságot, ha az elé térdelne és kielégítené, vagy pokolra jutással fenyegetné.

Ne idomítsd a párod, nem a te dolgod! Forrás: Thinkstock

Attól még, hogy rezeg, nem kell az elektromos fogkefével maszturbálni, és egy lexikonnal verekedni, akármilyen súlyos is legyen. Ne akarj megváltót játszani, ez a szerep egyrészt már kiosztásra került, másrészt mint tapasztalod, az ember nehezen tud próféta lenni a saját hazájában!

Csak azt a káoszt uralhatod, amit te teremtettél magad körül, arra viszont mindig lehetőséged van, hogy ott rendet tegyél.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.