A Tini mamik sztárja nem mindennapi bizniszhez adta a nevét. Vagyis inkább az arcát: művaginát árusítanak Farrah népszerűségét kihasználva. 

Farrah Abraham a Tini mamik egykori sztárja, aki annak köszönheti a hírnevét, hogy 16 évesen szült egy gyermeket. Így bekerülhetett a népszerű sorozatba, ahol mindenki nyomon követhette az életét. 

Farrah Abraham arcával reklámozzák a legújabb művaginátForrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A sorozat után azonban megijedt, hogy kiesik a keresett médiás arcok kosarából, ezért gyorsan elvállalt még néhány pornós munkát, hogy bebetonozza a helyét. Később pedig álhíreket gyártott magáról, hogy még többet foglalkozzanak vele. 

Most pedig egy művagina csomagolásáról mosolyog vissza ránk, ugyanis a fiatal édesanya jó pénzért reklámarca lett az egyik szexuális kiegészítőket árusító cégnek. 

#humpday Treat #SexySummer #Sextoys Check out my line for girl & guys SOLD world Wide #Germany #USA #London #Australia

Farrah Abraham (@farrah__abraham) által megosztott bejegyzés,

 

Atyaég! Nagyon elrontották a celeblány szájplasztikáját
Számtalan korrekciós műtéten túl Farrah Abraham semmi szégyellnivalót nem talál abban, ha legújabb plasztikai műtétjével sokkolja a közönséget. A valóságshow-sztár Twitteren mutatta meg balul sikerült szájplasztikáját. Azért a humorérzékét még sikerült megőriznie. Olvass tovább itt...