Farrah Abraham arcával reklámoznak művaginát

Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez -
művagina Farrah Abraham Tini mamik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tini mamik sztárja nem mindennapi bizniszhez adta a nevét. Vagyis inkább az arcát: művaginát árusítanak Farrah népszerűségét kihasználva. 

Farrah Abraham a Tini mamik egykori sztárja, aki annak köszönheti a hírnevét, hogy 16 évesen szült egy gyermeket. Így bekerülhetett a népszerű sorozatba, ahol mindenki nyomon követhette az életét.

Farrah Abraham arcával reklámozzák a legújabb művaginát Forrás: AFP/Alberto E. Rodriguez

A sorozat után azonban megijedt, hogy kiesik a keresett médiás arcok kosarából, ezért gyorsan elvállalt még néhány pornós munkát, hogy bebetonozza a helyét. Később pedig álhíreket gyártott magáról, hogy még többet foglalkozzanak vele.

Most pedig egy művagina csomagolásáról mosolyog vissza ránk, ugyanis a fiatal édesanya jó pénzért reklámarca lett az egyik szexuális kiegészítőket árusító cégnek.

#humpday Treat #SexySummer #Sextoys Check out my line for girl & guys SOLD world Wide #Germany #USA #London #Australia

Farrah Abraham (@farrah__abraham) által megosztott bejegyzés,

Atyaég! Nagyon elrontották a celeblány szájplasztikáját

Számtalan korrekciós műtéten túl Farrah Abraham semmi szégyellnivalót nem talál abban, ha legújabb plasztikai műtétjével sokkolja a közönséget. A valóságshow-sztár Twitteren mutatta meg balul sikerült szájplasztikáját. Azért a humorérzékét még sikerült megőriznie. Olvass tovább itt...
A gondolataid formálják a tapasztalataidathttp://www.life.hu/intim/20170729-pilat-gabor-a-gondolataid-formaljak-a-tapasztalataidat.htmlHallottál már olyat, hogy valaki panaszkodik az életére? Arra, hogy rosszak az életkörülményei, nincs elég pénze, vagy hitvány a párkapcsolatra, de leginkább a párja. Nem becsüli meg eléggé, többször hazugságon kapta, és egyszer meg is csalta. Akár tudatában van az ember, akár nem, minden panasz olyan negatív dolog az életben, amitől szeretnénk megszabadulni, de minthogy a kimondott szavak és tettek megerősítik, sőt éltetik az adott állapotot, így gyakran úgy járunk, mint a csapdába esett nyúl, aki minél jobban kapálódzik, annál szorosabb lesz a hurok a nyakán.Intim--Csodás fotókon a művészet és az erotika találkozása (18+)http://www.life.hu/intim/20170728-elegansan-muveszi-meztelen-fotok-kerultek-napvilagra.htmlSzámtalan fotósorozatot láthattunk már meztelen nőkről, de ez valahogy más, mint a többi... Intim--Megalkották a világ legokosabb szexbabáját: Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20170727-ime-a-legujabb-szexbaba.htmlElkészült a világ eddigi legélethűbb szexbabája. Különleges tulajdonságokkal rendelkezik, mindössze egy apró baja van... IntimOrigoLövésből lesz a gól!http://www.life.hu/intim/20170726-pilat-gabor-lovesbol-lesz-a-gol.htmlA mondás szerint „ember tervez, Isten végez", de ha az ember a tervezést sem hajlandó megtenni, akkor nem nagyon okolhatja a környezetét azért, hogy a nem létező terv nem valósult meg.Intim--A gésák titkos élete: mi igaz, és mi nem a legendákból?http://www.life.hu/intim/20170725-a-gesak-titkos-elete.htmlA japán gésák jellegzetes alakját számos hiedelem és egyben tévhit veszi körül, köszönhetően az életmódjuk zártságának és titokzatosságának. Cikkünkben utánajártunk, miknek van valóságalapja a legendákból, és mivel járt egy lány számára, ha gésaságra adta a fejét? IntimThinkstockSugardaddyk őszinte vallomása a sugarbabykről (+18)http://www.life.hu/intim/20170721-sugardaddy-k-oszinte-vallomasa-a-sugarbaby-krol-es-magukrol.htmlA Szeretlekmagyarország.hu újságírója nem volt rest, regisztrált az ország leghíresebb (hírhedtebb) sugarbaby- és sugardaddy-keresőjébe. Az újságíró nem akarta átverni a különös társkeresőn vadászókat, így már a bemutatkozásában feltüntette: cikket ír a jelenségről. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.