Pilát Gábor: „A házasság két boldog és érett ember felelős döntése, és semmiképp nem a boldog élet garanciája”

Forrás: Thinkstock -
Pilát Gábor házasság Tabuk nélkül a párkapcsolatról
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Változik a világ...

100 évvel ezelőtt magától értetődő volt, hogy házasság előtt nem bújt ágyba a szerelmespár, ma magától értetődő, hogy igen, és a „Tetszel nekem, lépünk?” kérdés sem életidegen, akár már az első találkozó alkalmával.

,,A házasság két boldog és érett ember felelős döntése, és semmiképp nem a boldog élet garanciája" Forrás: Thinkstock

A házasság jó esetben is két boldog és érett ember felelős döntése, és semmiképp nem a boldog élet garanciája. És nem vagyok „házasságkötés előtt ne szexelj” párti, de az biztos, hogy az elköteleződés és szeretet nélküli szexkapcsolatok nem kívánt hozadékai a meggyilkolt és széttépett magzatok, valamint a megtört lelkek.

A párkapcsolatban tükrök vagyunk egymásnak. De ha nemcsak magadat nézegeted benne, hanem figyelmet adsz a „tükörnek” is, sokkal többet kaphatsz vissza tőle. Sőt! A hálószobában lévő tükör is nagyobb élményt nyújt, ha együttlétkor nem csak magadat csodálod benne.

Amikor a hét minden napján szeretetet, figyelmet és csodálatot adsz a párodnak, akkor az lesz a valóság.

Tabuk nélkül a párkapcsolatról Forrás: Pilát Gábor
Dóri és Krisztián kipróbálta: Zumio – Varázspálca deluxe (18+)http://www.life.hu/intim/20170727-dori-es-krisztian-kiprobalta-zumio.htmlAmikor azt gondoljuk, hogy a szexuális segédeszközök piacán már nincs új a nap alatt, rendre bemutatkozik egy olyan új termék, amely ellentmondást nem tűrve utasítja maga mögé a játékszerek szinte teljes mezőnyét. Így robbant be a köztudatba néhány évvel ezelőtt a máig méltán népszerű Womanizer, és jó eséllyel ez a sors vár az Adultex 2017 kiállításon aranyérmet szerző Zumióra is. IntimA gésák titkos élete: mi igaz, és mi nem a legendákból?http://www.life.hu/intim/20170725-a-gesak-titkos-elete.htmlA japán gésák jellegzetes alakját számos hiedelem és egyben tévhit veszi körül, köszönhetően az életmódjuk zártságának és titokzatosságának. Cikkünkben utánajártunk, miknek van valóságalapja a legendákból, és mivel járt egy lány számára, ha gésaságra adta a fejét? IntimThinkstockSugardaddyk őszinte vallomása a sugarbabykről (+18)http://www.life.hu/intim/20170721-sugardaddy-k-oszinte-vallomasa-a-sugarbaby-krol-es-magukrol.htmlA Szeretlekmagyarország.hu újságírója nem volt rest, regisztrált az ország leghíresebb (hírhedtebb) sugarbaby- és sugardaddy-keresőjébe. Az újságíró nem akarta átverni a különös társkeresőn vadászókat, így már a bemutatkozásában feltüntette: cikket ír a jelenségről. Intim--Womanizer 2GO (18+)http://www.life.hu/intim/20170711-womanizer-2go-a-legkisebb-is-szamit.htmlRitka az olyan termék a vibrátorok mezőnyében, amely a hölgyek körében szinte százszázalékos sikert arat, azonban a Womanizer termékcsalád pontosan ilyen: az immáron negyedik esztendeje piacon lévő széria második, illetve harmadik generációjával próbáink során Dóri is maradéktalanul elégedett volt, ezért aztán nem titkolt lelkesedéssel szorította combjai közé a hatodik, „Womanizer 2GO" néven forgalomba kerülő széria egy példányát. IntimOrigoIsmétlődő hibák a párkapcsolatokban - Miért lépünk kétszer ugyanabba a csapdába?http://www.life.hu/intim/20160701-pilat-gabor-mesel-az-ismetlodo-hibakrol-a-parkapcsolatokban.htmlThinkstockÍgy járnak a szexért fizető idős férfiak http://www.life.hu/intim/20160415-a-szexert-fizeto-idos-ferfiak-az-oregedessel-egyre-gyakrabban-igenylik-a-szolgaltatasokat.htmlA szexuális szolgáltatásokat nyújtó honlapokat és fórumokat látogató idős amerikai férfiak részvételével készült közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a szexért fizető idősebb férfi vendégek az öregedéssel egyre gyakrabban vesznek igénybe ilyen szolgáltatásokat. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.