Tüntetnek Brazília legszexibb popói: Fotó!

fenék Miss Bumbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan azt még nem tudni, hogy ki lett az idei Miss BumBum nyertese, azt viszont igen, hogy mi az a téma, amiben egyetértenek a lányok.

2017-ben is megrendezték a Miss BumBum versenyt Brazíliában, melynek keretein belül az ország legszebb, leggömbölyűbb, legtökéletesebb fenekét keresik. Idén is szebbnél szebb hátsójú lányok indultak a dobogó legfelső fokáért, így a választás bizonyára nem lesz egyszerű.

Azt még ugyanis nem tudjuk, hogy ki lett a verseny győztese, ám a szépségek nem csak egymás ellen léptek fel, hanem együtt is, valami nemes cél érdekében. Mindannyian kikötözték magukat egy fához, egy cetlivel a kezükben és/vagy a szájukon.

A cél pedig az, hogy ezzel védjék meg az igencsak veszélyeztetett esőerdők élővilágát. A fényképek pillanatok alatt bejárták az internetet, és reméljük, hogy a nyálcsorgatáson túl, más eredményt is elérnek majd a kezdeményezéssel - írta meg a TMZ.

Íme az idei Miss BumBum fenekei közelről: Fotó!

Fekete fürdőruhában vonultak végig az utcán a brazil fenékszépségverseny résztvevői. A 27 versenyző még a forgalmat is megállította, hogy mindenkinek legyen elég ideje megcsodálni a hátsójukat! Majd mindannyian hátat fordítottak, és pucsítottak egy szépet egy kép erejéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.