Péniszminősítésből él két nő (18+)

Forrás: Thinkstock -
pénisz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb férfi számára kardinális kérdés, hogy a nők elég szépnek és elég nagynak találják-e a péniszét. Nos, ha hiszed, ha nem, most már ezzel kapcsolatban is találsz szolgáltatást az interneten. Két angol nő arra adta a fejét, hogy brutális őszinteséggel megmondja: hogy néz ki a férfiasságod. 

A kutatások szerint a nők először azt nézik meg egy férfin, hogy van-e haja, ezt azonban, hamarosan a pénisz kinézete követi. Két nő most arra vállalkozott, hogy péniszkritikusnak áll - írja a dailystar. Egyikük, Eevie Bellini, a Reddit fórumon hirdeti szolgáltatásait: a nemi szerv véleményezéséért 20-30 dollárt kér, az ár pedig attól függ, hogy hány szempontot vesz figyelembe az értékelésnél.

Felmerülhet a kérdés, egyáltalán lehet-e a hímtagot objektíven értékelni? Nos, nemigen. De az elmondható, hogy a hossz és a vastagság után a nőknek fontos az, hogy miként néz ki a makk körüli bőr, hogy milyenek a herék, a húgycsőnyílás elhelyezkedése azonban sokadik szempont csak.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.