Egy név a pornófilmek fénykorából: Sandra Iron. A tetovált, szexi felnőttfilmes ezúttal Pilát Gábornak adott interjújában vallott meztelen múltjáról, életének legmélyebb és legsötétebb időszakáról és arról, hogy a szakma Oscar-díja után miért hagyott mindent maga mögött egy csapásra, és hogyan kezdett teljesen új életet.

Pilát Gábor: A pornó valahogy olyan, mint a manapság futó valóságshow-k. Mindenki tagadja, hogy nézi, de mégis, ez a műfaj már-már beleszövődött a mindennapokba. Te hogyan kerültél közelebbi kapcsolatba ezzel az iparággal?

Sandra Iron: Annak idején modellkedni szerettem volna, soha nem gondoltam arra, hogy pornózni kezdek. Aztán egyszer, egy szerda délelőtti válogatáson felajánlottak egy ilyen munkát borsos fizetségért cserébe. Pénteken már forgattam.

,,Egyszer, egy szerda délelőtti válogatáson felajánlottak egy ilyen munkát borsos fizetségért cserébe. Pénteken már forgattam"Forrás: Shutterstock

Akkoriban egy bankban dolgoztam, és ezzel a munkával egyetlen nap alatt megkerestem egyhavi fizetésemet. 

Pilát Gábor: Korábban készítettem egy interjút egy külföldön bordélyházat üzemeltető madame-mal, aki azt mondta, hogy a prostik világában leginkább a 18-20 éves fiatal, vékony testalkatú lányokat keresik, akik mindent bevállalnak. A pornófilmek világában mi a helyzet?

Az említett madame-mal készített interjú csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. Ha úgy érzed, készen állsz rá, kattints IDE.

Sandra Iron: Tény, hogy azok a lányok, akik 18-20 évesen kezdenek el a szakmában dolgozni, néhány év múlva kiöregednek: sokan a drogoktól meghíznak, lefogynak, eltorzul a testük, a folyamatos éjszakázásoknak köszönhetően ráncosodni kezdenek, és mivel már az elején mindent bevállalnak, hamar kiégnek. Így pedig szépen lassan elveszítik az ügyfeleiket. A pornófilmek műfajában gyakorlatilag mindenki megtalálja a maga célközönségét.

Pilát Gábor: Mégis mennyi időt lehet ép ésszel kibírni ebben a szakmában?

Sandra Iron: Én magam mindössze két évig, 26-tól 28 éves koromig csináltam. Akkoriban nem volt senkim, nagyon magányos voltam, és kellett a pénz is. Aztán megismerkedtem valakivel, és abbahagytam az egészet. Ezt máshogy nem is lehet, hiszen ha szeretsz valakit, nem viseled el, hogy az folyton mással szexel. A pornózás mellett nem igazán lehet normális párkapcsolatot kialakítani, fenntartani. Bár - ezt sokan nem tudják - egy ilyen filmforgatáson nincs valódi szex.

,,Megismerkedtem valakivel, és abbahagytam az egészet. Ezt máshogy nem is lehet, hiszen ha szeretsz valakit, nem viseled el, hogy az folyton mással szexel"Forrás: Shutterstock

Ami ott folyik, az gyakorlatilag egy perverz dologgal, erőszakkal, kötelező fétisekkel átitatott ejakulációs bemutató. Csak az emberek hiszik azt, hogy az, amit a képernyőn látnak, valódi szex.

Pilát Gábor: A színészek cseppet sem élvezik, amit csinálnak?

Sandra Iron: Nem, dehogy. Ilyenkor arra figyelsz, hogy hol van a lámpa, hogy ne gyűrődjön a derekadon a bőr, hogy ne essen le a műszempillád, és hogy még kb. 12 percig tart ez a póz...

Pilát Gábor: Mindössze két évig voltál ennek az egésznek a részese, mégis kaptál az alakításaidért egy Oscar-díjat. Ez azt feltételezi, hogy mégiscsak meggyőzően tudtad eljátszani, hogy te ezeket az aktusokat élvezed. Hogyan csináltad? Gondoltál közben valakire?

Sandra Iron: Semmire nem gondoltam közben. Bekiabáltak a rendezők, most „szexi face", és akkor felvettem a „szexi face"-t. Arra figyeltem, hogy amit mondanak, azt csináljam rendesen. Szerettek is velem dolgozni, mert én nem tököltem, nem hisztiztem, megkaptam az instrukciókat, és csináltam, amit kellett... Ha engem kérdezel, a mostani lányok szerintem túljátsszák magukat, és azt, hogy mennyire élvezik, amit csinálnak.

,,Szerettek is velem dolgozni, mert én nem tököltem, nem hisztiztem, megkaptam az instrukciókat, és csináltam, amit kellett..."Forrás: Shutterstock

Pilát Gábor: Egyébként ki bírálja el, hogy ki és milyen alakításáért kapja meg a pornózás Oscar-díját?


Sandra Iron: Őszintén nem tudom. De külföldön is kaptam akkoriban díjakat, voltam például análkirálynő is, de ezeket át sem vettem. Egyébként sokan kaptunk ilyen elismeréseket, díjakat, aki a tűzközelben volt, azok közül szinte mindenki.

Az interjú a következő oldalon folytatódik... Lapozz!